Dokładnie jedno działoShino pisze:i niewiele maszytn.

Moderator: swieta_barbara
Dokładnie jedno działoShino pisze:i niewiele maszytn.
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Ja na ich miejscu bym zrobił 9. edycję. Wtedy to dopiero zdecydowałyby umiejętności - kto szybciej ogranie zasady i armie. Przygotowywać to się można cały rok, ale bez sensu jest grać w mniejszych grupkach w ósmą, kiedy już myślami jesteś w dziewiątej. Dwa miesiące to też dość, aby mógł dać komuś podręcznik, aby ogarnął mi ograniczenia, które niewiele się zmienią.Laik pisze:Myślę że podobnie podeszliby do tego orgowie DMP - coś w stylu "zbyt ważny turniej żeby po całym roku ćwiczenia przejść na terra incognita".
Made my dayWojtuś pisze:No mnie też wkurza jak rzucam słońce, mam wygrać grę i tu misfajer. Kiedyś mi nawet arcego wciągnęło ;/
Arcymag he ma na to 6 razy mniejsze szanse, bo jeszcze ma lookouta. Z Dp nie jest tak stabilnie. ;PGrolshek pisze:Karlito w lidze Rivendell wciągnął sobie na missfajerze DP. My hero.Wojtuś pisze:No mnie też wkurza jak rzucam słońce, mam wygrać grę i tu misfajer. Kiedyś mi nawet arcego wciągnęło ;/