A jako, że jesteś z Wawy to przy okazji mogę ci odpalić i drugiego z tej samej edycji za podobną, jak nie niższą cenę.MomoTheKiller pisze:To ja wrzucę listę moich pragnień:
Dwarf Master Engineer with Brace of Pistols
Gildia Kupiecka
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Gildia Kupiecka
Wszystko można wyłapać jak powiedział greg a tego co poniżej to za 20zł mogę Ci odpalić
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
Ostatnio kupiłem wybrakowanego w całkiem dobrej cenie (brak obsługanta z kamieniem) + na innej aukcji tegoż w dobrej cenie - cały zestaw wyszedł grubo ponad obecne ceny - więc się dadzikki pisze:Goblobbera mógłbym skombinować, ale obecnie za ok 400zł. I raczej kompletną obsługą.
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ja za tą cenę kupiłem kompletnego siege guna - 12 GBPdzikki pisze:Smh ja to wiem - tak kupiłem np. siege gun, gdzie każdy obsługant wyniósł mnie max 2 funty a samo działo z 5.
Zatem warto szukać i gmerać, bo czasem jakieś fajne aukcje się trafi... Jednak chcę też ostrzec forumowiczów zaczynających przygodę z ebayem - warto dobrze znać figsy, ich wygląd, kompletność załóg, itp. itd, gdyż nie zawsze opisy są zgodne z rzeczywistością, czasem można się naciąć mocno, jak człek się nie orientuje...
Ostatnio zmieniony 12 mar 2014, o 23:01 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 2 razy.
Ale ja swojego kompletowałem długo i z innymi zamówieniami. Można powiedzieć, że był jak puzzle.
Za to - jakby ktoś miał w rozsądnej cenie kuszników kraśkowych to zapraszam do zapukania. Coś się ugadamy.
Uff na dziś koniec z internetem ;] i 42 pomalowane krasiowe landsknechty z włóczniami i halabardami... ale będzie więcej. Co najmniej o kilka.
Za to - jakby ktoś miał w rozsądnej cenie kuszników kraśkowych to zapraszam do zapukania. Coś się ugadamy.
Uff na dziś koniec z internetem ;] i 42 pomalowane krasiowe landsknechty z włóczniami i halabardami... ale będzie więcej. Co najmniej o kilka.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
Kuszników metalowych też chętnie przygarnę. Szukam ich od dluższego czasu ale nie moge znaleźć, a przygodę z ebayem dopiero zaczynam
Kupię piratów slayerów i metalowe dwarfy z V edycji - thundererów, kuszników, clansmenów, longbeardów (ale jak macie jakieś inne to też dajcie znać).
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
no już nie róbcie ludziom wody z mózgu - kuszników na ebayu jest masa - spokojnie można sobie kupić te modele. Jest tylko jeden szkopuł - ich obecne ceny często mogą przyprawić o ból zębów...
Jakiej wody z mózgu? Tak jak napisałeś... Jest ich na ebayu masa, tylko kosztują kupę kasy. Czasem znajdę chwilę żeby poszperać ale zwykle wtedy nie ma żadnej fajnej oferty, a zapytać tutaj nie zaszkodzi. Może akurat komuś się znudzili?
Kupię piratów slayerów i metalowe dwarfy z V edycji - thundererów, kuszników, clansmenów, longbeardów (ale jak macie jakieś inne to też dajcie znać).
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
A ja wiem czyja hehe...
Ja własnie zaklepałem sobie alternatywe Alrika z WD, Gotrekiem i Josefem. Tak chciałem się pochwalić
Ja własnie zaklepałem sobie alternatywe Alrika z WD, Gotrekiem i Josefem. Tak chciałem się pochwalić
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Jak dla mnie model jest świetny. Fakt, że są rzeczy, które można by poprawić ale generalnie uważam, że warto. Jak widać wszystko jest kwestią gustu i nigdy wszystkim się nie dogodzi
Tam nie ma jakichś kuszoli z black tree design? Zastanawiam się nad kupnem tych modeli, tylko muszę zobaczyć, czy starczy mi w takim razie piachu za domem, żeby mieć co żreć do końca miesiącaThorkild pisze:na alledrogo od jakiegoś czasu wisi jedenastka kuszoli, wychodzi po 19 zł za sztukę , wydaje się, że to w miarę normalna cena - nie, to nie moja aukcja
w Polsce nie znajdziesz osoby, która chciałaby się tego modelu ot tak pozbyć.
chyba, że wyprzedaje całą kolekcję. ale wtedy pewnie ruszy na ebay (lepsze ceny).
ja swoje kupiłem właśnie na ebayu (niemieckim i angielskim, ale wtedy ceny były mocno niższe).
chyba, że wyprzedaje całą kolekcję. ale wtedy pewnie ruszy na ebay (lepsze ceny).
ja swoje kupiłem właśnie na ebayu (niemieckim i angielskim, ale wtedy ceny były mocno niższe).
...