Gildia Kupiecka

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Re: Gildia Kupiecka

Post autor: dzikki »

Wszystko można wyłapać jak powiedział greg a tego co poniżej to za 20zł mogę Ci odpalić
MomoTheKiller pisze:To ja wrzucę listę moich pragnień:
Dwarf Master Engineer with Brace of Pistols
A jako, że jesteś z Wawy to przy okazji mogę ci odpalić i drugiego z tej samej edycji za podobną, jak nie niższą cenę.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

Awatar użytkownika
Koz@a
Chuck Norris

Post autor: Koz@a »

A ja właśnie na ebayu licytuje kilku panów z tej serii Obrazek
jakby ktoś miał na sprzedaż 3 panów z lewej w dolnym rzędzie to prosze o kontakt :)

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

dzikki pisze:Goblobbera mógłbym skombinować, ale obecnie za ok 400zł. I raczej kompletną obsługą.
Ostatnio kupiłem wybrakowanego w całkiem dobrej cenie (brak obsługanta z kamieniem) + na innej aukcji tegoż w dobrej cenie - cały zestaw wyszedł grubo ponad obecne ceny - więc się da ;)
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Smh ja to wiem - tak kupiłem np. siege gun, gdzie każdy obsługant wyniósł mnie max 2 funty a samo działo z 5.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

dzikki pisze:Smh ja to wiem - tak kupiłem np. siege gun, gdzie każdy obsługant wyniósł mnie max 2 funty a samo działo z 5.
Ja za tą cenę kupiłem kompletnego siege guna - 12 GBP :mrgreen:
Zatem warto szukać i gmerać, bo czasem jakieś fajne aukcje się trafi... Jednak chcę też ostrzec forumowiczów zaczynających przygodę z ebayem - warto dobrze znać figsy, ich wygląd, kompletność załóg, itp. itd, gdyż nie zawsze opisy są zgodne z rzeczywistością, czasem można się naciąć mocno, jak człek się nie orientuje...
Ostatnio zmieniony 12 mar 2014, o 23:01 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Ale ja swojego kompletowałem długo i z innymi zamówieniami. Można powiedzieć, że był jak puzzle.

Za to - jakby ktoś miał w rozsądnej cenie kuszników kraśkowych to zapraszam do zapukania. Coś się ugadamy.

Uff na dziś koniec z internetem ;] i 42 pomalowane krasiowe landsknechty z włóczniami i halabardami... ale będzie więcej. Co najmniej o kilka.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Chuck Norris

Post autor: Łukasz_ »

Kuszników metalowych też chętnie przygarnę. Szukam ich od dluższego czasu ale nie moge znaleźć, a przygodę z ebayem dopiero zaczynam :?
Kupię piratów slayerów i metalowe dwarfy z V edycji - thundererów, kuszników, clansmenów, longbeardów (ale jak macie jakieś inne to też dajcie znać).

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

no już nie róbcie ludziom wody z mózgu - kuszników na ebayu jest masa - spokojnie można sobie kupić te modele. Jest tylko jeden szkopuł - ich obecne ceny często mogą przyprawić o ból zębów...

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

I dlatego "w rozsądnej cenie". Nie mam napięcia akurat na nich, więc jakby komuś zalegały zdublowane, albo nie używane to chętnie pomogę.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Chuck Norris

Jakiej wody z mózgu? :) Tak jak napisałeś... Jest ich na ebayu masa, tylko kosztują kupę kasy. Czasem znajdę chwilę żeby poszperać ale zwykle wtedy nie ma żadnej fajnej oferty, a zapytać tutaj nie zaszkodzi. Może akurat komuś się znudzili? :wink:
Kupię piratów slayerów i metalowe dwarfy z V edycji - thundererów, kuszników, clansmenów, longbeardów (ale jak macie jakieś inne to też dajcie znać).

Awatar użytkownika
Thorkild
Mudżahedin

Post autor: Thorkild »

na alledrogo od jakiegoś czasu wisi jedenastka kuszoli, wychodzi po 19 zł za sztukę , wydaje się, że to w miarę normalna cena - nie, to nie moja aukcja :D

Awatar użytkownika
MomoTheKiller
Chuck Norris

Post autor: MomoTheKiller »

A ja wiem czyja ;) hehe...
Ja własnie zaklepałem sobie alternatywe Alrika z WD, Gotrekiem i Josefem. Tak chciałem się pochwalić :P
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

MomoTheKiller pisze:Ja własnie zaklepałem sobie alternatywe Alrika z WD, Gotrekiem i Josefem. Tak chciałem się pochwalić :P
Najbrzydsza wersja wszystkich trzech bohaterów ;)
Ale gratki ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Łukasz_
Chuck Norris

Jak dla mnie model jest świetny. Fakt, że są rzeczy, które można by poprawić ale generalnie uważam, że warto. Jak widać wszystko jest kwestią gustu i nigdy wszystkim się nie dogodzi :wink:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Chuck Norris

Thorkild pisze:na alledrogo od jakiegoś czasu wisi jedenastka kuszoli, wychodzi po 19 zł za sztukę , wydaje się, że to w miarę normalna cena - nie, to nie moja aukcja :D
Tam nie ma jakichś kuszoli z black tree design? Zastanawiam się nad kupnem tych modeli, tylko muszę zobaczyć, czy starczy mi w takim razie piachu za domem, żeby mieć co żreć do końca miesiąca :roll:

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Tam były dwa z Harlequina i reszta GW. A i już nie chcę kuszników ;]

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Na sprzedaż kucyki/muły z innego systemu, przydadzą się może komuś:

Obrazek

dwarf dla skali
Obrazek

Chłopska Bretka ;) : W/R/P: 4/2/4

Awatar użytkownika
Bombaj
Chuck Norris

Post autor: Bombaj »

skoro tak sobie rozmawiamy o goblobberach na części, to może ktoś ma przez przypadek na zbyciu przednie dechy z głowami gobosów? mam model "prawie" kompletny, ale jakoś tak łyso wygląda bez tego kawałka ;)

Scisca
Wałkarz

Post autor: Scisca »

A swoją drogą - ma ktoś kompletnego Goblobbera na sprzedaż? :roll:

Awatar użytkownika
de_wil
Mudżahedin

Post autor: de_wil »

w Polsce nie znajdziesz osoby, która chciałaby się tego modelu ot tak pozbyć. :roll:
chyba, że wyprzedaje całą kolekcję. ale wtedy pewnie ruszy na ebay (lepsze ceny).

ja swoje kupiłem właśnie na ebayu (niemieckim i angielskim, ale wtedy ceny były mocno niższe).
...

ODPOWIEDZ