A jako, że jesteś z Wawy to przy okazji mogę ci odpalić i drugiego z tej samej edycji za podobną, jak nie niższą cenę.MomoTheKiller pisze:To ja wrzucę listę moich pragnień:
Dwarf Master Engineer with Brace of Pistols
Gildia Kupiecka
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Gildia Kupiecka
Wszystko można wyłapać jak powiedział greg a tego co poniżej to za 20zł mogę Ci odpalić
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
Ostatnio kupiłem wybrakowanego w całkiem dobrej cenie (brak obsługanta z kamieniem) + na innej aukcji tegoż w dobrej cenie - cały zestaw wyszedł grubo ponad obecne ceny - więc się dadzikki pisze:Goblobbera mógłbym skombinować, ale obecnie za ok 400zł. I raczej kompletną obsługą.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ja za tą cenę kupiłem kompletnego siege guna - 12 GBPdzikki pisze:Smh ja to wiem - tak kupiłem np. siege gun, gdzie każdy obsługant wyniósł mnie max 2 funty a samo działo z 5.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Zatem warto szukać i gmerać, bo czasem jakieś fajne aukcje się trafi... Jednak chcę też ostrzec forumowiczów zaczynających przygodę z ebayem - warto dobrze znać figsy, ich wygląd, kompletność załóg, itp. itd, gdyż nie zawsze opisy są zgodne z rzeczywistością, czasem można się naciąć mocno, jak człek się nie orientuje...
Ostatnio zmieniony 12 mar 2014, o 23:01 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 2 razy.
Ale ja swojego kompletowałem długo i z innymi zamówieniami. Można powiedzieć, że był jak puzzle.
Za to - jakby ktoś miał w rozsądnej cenie kuszników kraśkowych to zapraszam do zapukania. Coś się ugadamy.
Uff na dziś koniec z internetem ;] i 42 pomalowane krasiowe landsknechty z włóczniami i halabardami... ale będzie więcej. Co najmniej o kilka.
Za to - jakby ktoś miał w rozsądnej cenie kuszników kraśkowych to zapraszam do zapukania. Coś się ugadamy.
Uff na dziś koniec z internetem ;] i 42 pomalowane krasiowe landsknechty z włóczniami i halabardami... ale będzie więcej. Co najmniej o kilka.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
Kuszników metalowych też chętnie przygarnę. Szukam ich od dluższego czasu ale nie moge znaleźć, a przygodę z ebayem dopiero zaczynam ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Kupię piratów slayerów i metalowe dwarfy z V edycji - thundererów, kuszników, clansmenów, longbeardów (ale jak macie jakieś inne to też dajcie znać).
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
no już nie róbcie ludziom wody z mózgu - kuszników na ebayu jest masa - spokojnie można sobie kupić te modele. Jest tylko jeden szkopuł - ich obecne ceny często mogą przyprawić o ból zębów...
Jakiej wody z mózgu?
Tak jak napisałeś... Jest ich na ebayu masa, tylko kosztują kupę kasy. Czasem znajdę chwilę żeby poszperać ale zwykle wtedy nie ma żadnej fajnej oferty, a zapytać tutaj nie zaszkodzi. Może akurat komuś się znudzili? ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Kupię piratów slayerów i metalowe dwarfy z V edycji - thundererów, kuszników, clansmenów, longbeardów (ale jak macie jakieś inne to też dajcie znać).
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
A ja wiem czyja
hehe...
Ja własnie zaklepałem sobie alternatywe Alrika z WD, Gotrekiem i Josefem. Tak chciałem się pochwalić![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ja własnie zaklepałem sobie alternatywe Alrika z WD, Gotrekiem i Josefem. Tak chciałem się pochwalić
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Jak dla mnie model jest świetny. Fakt, że są rzeczy, które można by poprawić ale generalnie uważam, że warto. Jak widać wszystko jest kwestią gustu i nigdy wszystkim się nie dogodzi ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Tam nie ma jakichś kuszoli z black tree design? Zastanawiam się nad kupnem tych modeli, tylko muszę zobaczyć, czy starczy mi w takim razie piachu za domem, żeby mieć co żreć do końca miesiącaThorkild pisze:na alledrogo od jakiegoś czasu wisi jedenastka kuszoli, wychodzi po 19 zł za sztukę , wydaje się, że to w miarę normalna cena - nie, to nie moja aukcja
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
w Polsce nie znajdziesz osoby, która chciałaby się tego modelu ot tak pozbyć. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
chyba, że wyprzedaje całą kolekcję. ale wtedy pewnie ruszy na ebay (lepsze ceny).
ja swoje kupiłem właśnie na ebayu (niemieckim i angielskim, ale wtedy ceny były mocno niższe).
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
chyba, że wyprzedaje całą kolekcję. ale wtedy pewnie ruszy na ebay (lepsze ceny).
ja swoje kupiłem właśnie na ebayu (niemieckim i angielskim, ale wtedy ceny były mocno niższe).
...