Manflayerzy

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Manflayerzy

Post autor: Gobos »

For each enemy unit that they break or wipe out in close combat they gain +100 Victory Points.
zawsze gralem tak, ze punkty za skory dostaje niezaleznie od tego, czy flayerzy przezyja czy nie - az tu nagle ziemko na turnieju w bydgoszczy zasedziowal odwrotnie, stwierdzajac ze skory 'licza sie jak sztandary'. ja nie widze podstaw do takiego stwierdzenia... wiec sie pytam - jak to w koncu jest?
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
GreatTaurus
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: GreatTaurus »

nigdzie nie ma adnotacji że liczą się jak sztandary. podobnie brak informacji nt. tego, że jak Ci flayerzy zejdą to nie masz tych punktów. zatem trochę to dziwna interpretacja.

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

100pts jest za zeskórowanie
nie jak sztandary

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Ziemko się pomylił i tyle.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

nie jak sztandary, tylko jak bonus za zabicie generala..

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

No to juz wiem , ale sam powiedziales , ze wyniku to i tak by nie zmienilo - gdyby tak bylo , to zmienilbym w tej chwili wynik. Sam nie bylem do konca pewien tej kwestii i zasiegnalem rady Mlodego , a on tak samo zinterpretowal jak ja , ze to they w tekscie tyczy sie ich i musza zyc zeby te punkty byly przyznane... Tak czy siak na przyszlosc juz bede wiedzial...

P.S. W takim razie ten oddzial jest jeszcze lepszy niz myslalem , sklepia kilka oddzialow i maja w dupie , moga ginac :wink:

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

Ziemko pisze:No to juz wiem , ale sam powiedziales , ze wyniku to i tak by nie zmienilo - gdyby tak bylo , to zmienilbym w tej chwili wynik. Sam nie bylem do konca pewien tej kwestii i zasiegnalem rady Mlodego , a on tak samo zinterpretowal jak ja , ze to they w tekscie tyczy sie ich i musza zyc zeby te punkty byly przyznane... Tak czy siak na przyszlosc juz bede wiedzial...
w takim razie mam satysfakcje ze byl remis na moja korzysc, a nie przeciwnika :D
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

ODPOWIEDZ