zawsze gralem tak, ze punkty za skory dostaje niezaleznie od tego, czy flayerzy przezyja czy nie - az tu nagle ziemko na turnieju w bydgoszczy zasedziowal odwrotnie, stwierdzajac ze skory 'licza sie jak sztandary'. ja nie widze podstaw do takiego stwierdzenia... wiec sie pytam - jak to w koncu jest?For each enemy unit that they break or wipe out in close combat they gain +100 Victory Points.
Manflayerzy
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Manflayerzy
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
nigdzie nie ma adnotacji że liczą się jak sztandary. podobnie brak informacji nt. tego, że jak Ci flayerzy zejdą to nie masz tych punktów. zatem trochę to dziwna interpretacja.
nie jak sztandary, tylko jak bonus za zabicie generala..
No to juz wiem , ale sam powiedziales , ze wyniku to i tak by nie zmienilo - gdyby tak bylo , to zmienilbym w tej chwili wynik. Sam nie bylem do konca pewien tej kwestii i zasiegnalem rady Mlodego , a on tak samo zinterpretowal jak ja , ze to they w tekscie tyczy sie ich i musza zyc zeby te punkty byly przyznane... Tak czy siak na przyszlosc juz bede wiedzial...
P.S. W takim razie ten oddzial jest jeszcze lepszy niz myslalem , sklepia kilka oddzialow i maja w dupie , moga ginac
P.S. W takim razie ten oddzial jest jeszcze lepszy niz myslalem , sklepia kilka oddzialow i maja w dupie , moga ginac

w takim razie mam satysfakcje ze byl remis na moja korzysc, a nie przeciwnikaZiemko pisze:No to juz wiem , ale sam powiedziales , ze wyniku to i tak by nie zmienilo - gdyby tak bylo , to zmienilbym w tej chwili wynik. Sam nie bylem do konca pewien tej kwestii i zasiegnalem rady Mlodego , a on tak samo zinterpretowal jak ja , ze to they w tekscie tyczy sie ich i musza zyc zeby te punkty byly przyznane... Tak czy siak na przyszlosc juz bede wiedzial...

Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.