Mamikon not dead
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Noki's Caucasian Studio
Ciekawa opcja Poszukam czegoś jak juz będę na chodzie
Tu nowa podstawka dla goblina, jak widać ulepiłem kilka rzeczy na podstawkę. Towarzyszy mu lord bez dioramy:
[/img]
Konwersja szamana bo nie miałem ręki dla niego:
Kto zgadnie od czego głowa? WIP:
I jak?
Tu nowa podstawka dla goblina, jak widać ulepiłem kilka rzeczy na podstawkę. Towarzyszy mu lord bez dioramy:
[/img]
Konwersja szamana bo nie miałem ręki dla niego:
Kto zgadnie od czego głowa? WIP:
I jak?
Pan Mamikon
Głowa jak nic od LE BSB z Army Deal'a.
Prace spoko, kratka wyszła bardzo fajnie. Powiedz ile mniej więcej siedzisz nad takim modelem jak np ork na dziku?
Prace spoko, kratka wyszła bardzo fajnie. Powiedz ile mniej więcej siedzisz nad takim modelem jak np ork na dziku?
Movements Trays dla Twojej armii ---> http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=110&t=24758
Szkoda że tylko 1 fota. Zbierasz armie łorksów ?Nokimam pisze:Skończyłem ziomka
Jak ktoś ma instagrama to zapraszam na moj "fanpage" @nokistudio
Prozę o opinie
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Fajny czerwony nosek W ogóle podobają mi się noski Twoich Goblinów
Tylko jego prawa stopa wygląda tak jakby miała zaraz zjechać z tego kamienia...
Tylko jego prawa stopa wygląda tak jakby miała zaraz zjechać z tego kamienia...
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
A ja mam wrażenie, że wracasz do speedpaintingu pomału... Niezbyt mi się podoba ostatnia praca, przypomina trochę dawne kreskowe malowanie, którego jakoś nie byłem zbyt wielkim zwolennikiem. Gdybyś tak malował gobliny, jak ostatnie kraski, to byłoby fajnie....
+1 Wróć do tego co zrobiłeś wtedy - było smaczno ;]smiejagreg pisze:A ja mam wrażenie, że wracasz do speedpaintingu pomału... Niezbyt mi się podoba ostatnia praca, przypomina trochę dawne kreskowe malowanie, którego jakoś nie byłem zbyt wielkim zwolennikiem. Gdybyś tak malował gobliny, jak ostatnie kraski, to byłoby fajnie....
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Sztandarowy jest lepiej pomalowany od ostatniego zielonoskórego, ale gorzej od krasi imho... Zatem taki środek ...
Oj tam marudzisz ;]Nokimam pisze:A nie wrócę, nie zasługujecie! Nawer nic nie powiedzieliście o sztandarowym
Nie no dzięki za chociaż jakieś odpowiedzi...
Po pierwsze podoba mi się czerwony - ciekawy kolor Ci wyszedł. Ostrze sierpa prawie bardzo dobre, ale jak na gobbosa za czyste. Drzewce za dużo jasnego. Skóra mi się nie podoba - zrobiłeś lepszą wtedy ;]
A i pokaż pacynę na drzewcu z przodu, bo nie widać.
Noki a kto mówi o graniu ;] , że niby ja gram. Moja armia jest jednym wielkim przykładem zabierania figurek grającym, bym mógł sobie oko nacieszyć kolekcją. Pacnij sobie regiment a zobaczysz jaka radocha, ale potraktuj go jak ja, każda figurka oddzielnie.