Fajnie pomalowane te nowe gobliny, niewątpliwie Twoja armia będzie miała wyjątkowy charakter. Ciekaw jestem jak te figurki wyglądają na żywo, bo jestem pewien że zdjęcia nie oddają w pełni ich wyglądu
Wielkie dzięki!
No mam nadzieję że armia będzie niepowtarzalna, teraz maluję wszystko co mi podpadnie pod rękę do orków tak się w nich zakochałem!
Tu skończone trio z szamanem:
I jak zielonym fanom podpadają koledzy?
Grolshek, masz teraz 6666 postów i jeszcze Twój awatar hahaha Można bez sarkazmu-podoba się, ok- nie podoba się, chętnie posłucham krytyki bo to zawsze jest jakaś motywacja do polepsznia jakości malowania
Także dawaj stary, mów
Btw: kolejne nowe rzeczy do rosnącej "armii" lol
Powiem że będę się wzorował na Twoich jak będę malowałe moich troli! Coś wspaniałego! Taki oldschoolowy styl, właśnie taki jak lubie! Jak masz więcej zdjęć czegoś z armii to dawaj!
Fajnie, że się podobają. To dla klienta - tego samego co Manglery z poprzedniej strony. Teraz jeszcze na dniach skończę dwa rzeczne trolle i dwa zwykłe. Czy będzie więcej - nie wiem, nie ode mnie to zależy.
Jeżeli mówisz o moich pracach i odnośnik "@chuck noris@" jest do mnie to chyba przeczytałes nie ten napis hahaha
Jak to do mnie to bardzo dziękuje, staram sie
EDIT:
Tutaj dokończony Król Grom z skończoną podstawką:
Znowu zdjęcia są słabe ale juz trochę lepiej to wygląda
Jestem zadowolony bo ważne że na żywo wygląda bardzo fajnie plus zadbałem o detale, nic nie robiłem na szybciora
Proszę o opinie, znowu haha
Pozdro!
Bardzo fajnie z malutkim "ale", sztandary wyglądają sztucznie, jakby Ci się chciało mógłbyś zrobić te freehandy na prawdziwym materiale, a nie na sztywnym papierze, który wygląda jak flaga amerykańska powiewająca na księżycu. Poza tym jestem pełen uznania. Lubię te stare figurki, są pełne charakteru