Mamikon not dead
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Noki's Caucasian Studio
Skończona głowa, przerobione oczy i trochę podszlifowana ogólnie tarcza plus skończona skóra na lordzie:
Dzięki za opinię Panowie! Czekam na nowe!
Btw. Smieja-zrobiłem czerwone oczy, otwieram forum a tu Ty piszesz o czerwonych oczach hahaha
Pozdro!
Dzięki za opinię Panowie! Czekam na nowe!
Btw. Smieja-zrobiłem czerwone oczy, otwieram forum a tu Ty piszesz o czerwonych oczach hahaha
Pozdro!
Pan Mamikon
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bo za późno otworzyłeś forum . Łeb wygląda bardzo dobrze , choć jakieś mikre oczka byś mógł wsadzić chyba - nie wiem, nie jestem ekspertem od orasów, ale jakieś świńskie oczka oni chyba mają ... Wprawdzie piszesz o przerobionych oczach, ale ja ich cuś nie widzę... Może na tym przeróbka polegała...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ja wiem, że chodziło o tarcze z oczami, ale mi chodziło z kolei właśnie o oczy na ryjoku, czekam na inne fotki zatem...
Jedna rzecz odnośnie ryjoka i nie tylko - dokładniej kładź washa, potem malując staraj się utrzymać washowane części w miare równo, bez wjeżdżania na nie farbą. Chodzi mi konkretnie o washowane zagłębienia skóry na mordzie...
Jedna rzecz odnośnie ryjoka i nie tylko - dokładniej kładź washa, potem malując staraj się utrzymać washowane części w miare równo, bez wjeżdżania na nie farbą. Chodzi mi konkretnie o washowane zagłębienia skóry na mordzie...
Thor-hahahaha dobre No trzaskam trzaskam
Smieja i reszta:Тak czy inaczej, oto skończony chłop, jestem bardzo zadowolony i mi się bardzo podoba, mam nadzieję że Wam też. Ma to być armiowy TT ale taki dla siebie.
Wspólne, z ziomkami:
Proszę o opinię którymi nakarmię swe złowieszcze ego hahaha. Kali żartować
Smieja i reszta:Тak czy inaczej, oto skończony chłop, jestem bardzo zadowolony i mi się bardzo podoba, mam nadzieję że Wam też. Ma to być armiowy TT ale taki dla siebie.
Wspólne, z ziomkami:
Proszę o opinię którymi nakarmię swe złowieszcze ego hahaha. Kali żartować
Pan Mamikon
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardzo udany ten dowódca , jedynie zwieńczenie drzewca od tyłu za czyste/płaskie się wydaje...
- Kacpi 1998
- Masakrator
nie pasuję mi tylko różnica podstawek nowy oddział-reszta armii
chodzi mi o dzikiego orka. Tego z maska i w samym plaszczu oraz jakies mikrej opasce a co do kwiatkow to te od army paintera wygladaja na zdecdowanie lepszeNokimam pisze:Mam 4 szamanów, o którym mówisz? xD
Kwiatki army paintera się skończyły teraz mam jakieś ruskie
- Kacpi 1998
- Masakrator
podstawki dzików są pomarańczowe a reszta armii ma zielone, czarne, szare