Mamikon not dead
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Noki's Caucasian Studio
6 godzin pracy, starałem się, serio każdy detal z duszą, jestem bardzo zadowolony ale zdjęcia kompletnie psują odbiór modelu...
Że jest u mnie 5:30 to podstawkę strzelę jutro...
Jutro jak go dokończę zrobię lepsze fotki a na dzisiaj tylko:
Opinie?
Pozdrawiam!
Że jest u mnie 5:30 to podstawkę strzelę jutro...
Jutro jak go dokończę zrobię lepsze fotki a na dzisiaj tylko:
Opinie?
Pozdrawiam!
Pan Mamikon
no fajny old school,podstawke tez zrobisz jak 20 lat temu?lubie takie figsy,przyczepic sie nie ma czego,toporek ciekawy.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajny topór
Dzięki za bardzo miłe i motywujące słowa i rady!
Tutaj dokończony Król Grom z skończoną podstawką:
Znowu zdjęcia są słabe ale juz trochę lepiej to wygląda
Jestem zadowolony bo ważne że na żywo wygląda bardzo fajnie plus zadbałem o detale, nic nie robiłem na szybciora
Proszę o opinie, znowu haha
Pozdro!
Tutaj dokończony Król Grom z skończoną podstawką:
Znowu zdjęcia są słabe ale juz trochę lepiej to wygląda
Jestem zadowolony bo ważne że na żywo wygląda bardzo fajnie plus zadbałem o detale, nic nie robiłem na szybciora
Proszę o opinie, znowu haha
Pozdro!
Pan Mamikon
- Kacpi 1998
- Masakrator
ja natomiast mogę tylko dodać, że wolę bardziej zielonną skórę jak szamn po prawej a nie taką bladą jak ten grubcio mim tego, że nawet blady i tak jest fajny
Całkiem spoko, intryguje mnie tylko podstawka 25mm pod Gromem. Z tego co pamiętam Grom był wielkim goblinem.
A co do nowego okazu, to chyba się pomalował Squig z WH-Qesta. Piękny model, pomimo jego niepozorności.
A co do nowego okazu, to chyba się pomalował Squig z WH-Qesta. Piękny model, pomimo jego niepozorności.
Movements Trays dla Twojej armii ---> http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=110&t=24758
Ale się Ci w regimiencie nie ustawi...Nokimam pisze:To je duży król, bedzie miałta dużom podstawke!Gobo pisze:Całkiem spoko, intryguje mnie tylko podstawka 25mm pod Gromem. Z tego co pamiętam Grom był wielkim goblinem.
Ten niebieski paszcza to ten nowy ? Tak ? Strasznie fajnie ci fiolet i niebieski na nim wyszedł
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kontynuujesz różnorodność kolorystyczną sprawiając, że będzie to najbardziej zwariowana armia O&G, jaką widziałem . Nowy niebieski pączek wygląda bardzo dobrze...
No chyba to dobry pomysł ^^Nokimam pisze:Hahaha no co, skromność
Tutaj kolejny model na dziś
W sumie mógłbym nie wrzucać każdego modelu oddzielnie ale po 2-3 h pracy chce sie nagrodzić wrzuceniem tu zdj
Bardzo fajnie wyszedł
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Panie i Panowie, jakiś czas temu zostałem jakby wyzwany do udowodnienia że nie jestem jak inni... Udowodnienia że maluje flagi
Zajęła mi jakieś 2 h, jestem strasznie zadowolony z tego księżyca, czaska jest taka 6/10...
Opinie?
Jestem człowiek słowa...smiejagreg pisze: Najbardziej rozwaliło mnie jednak zdanie: "Flaga będzie potem" Skąd ja to znam I nie mam ŻADNEJ flagi jakoś póki co ...
A więc! Flaga!Nokimam pisze: Taki chłop, flaga będzie potem
Zajęła mi jakieś 2 h, jestem strasznie zadowolony z tego księżyca, czaska jest taka 6/10...
Opinie?
Pan Mamikon
- Kacpi 1998
- Masakrator
(ucz się zasad i przełóż grubasa na miejszą podstawkę bo grzech takie figurki i sztandary w domu marnować )
ps zrób pojedyńcze zdjęcia nowopomalowanych squigów bo to one najbardziej mi się podobają w tej galerii
ps zrób pojedyńcze zdjęcia nowopomalowanych squigów bo to one najbardziej mi się podobają w tej galerii