Mamikon not dead

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Re: Noki's Caucasian Studio

Post autor: Azgaroth »

Jak patrzę na Twoją galerię Noki to mam ochotę rzucić pisanie tego cholernego doktoratu i malować, malować, malować :)

Całość stary jest naprawdę wybitna, jak dla mnie to będzie jedna z najbardziej unikalnych i najlepiej pomalowanych armii orków na tym forum =D> Bardzo, bardzo mi się to podoba :)

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Post autor: Nokimam »

To jedne z najmilszych słów jakie kiedykolwiek przeczytałem w stosunku do mnie...! :shock: Nawet nie wiesz jak miło coś takiego przeczytać :shock: Jaka teraz motywacja... :shock: :twisted: :D
Wszyscy chwalą ogół a ja proszę: powiedzcie coś o fladze! :twisted:
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Ja właśnie do flagi chciałem się odnieść. Jest świetna i tyle! Nie mam co komentować dalej, bo lepiej bym tego nie zrobił, rad żadnych dać Ci nie mogę, mogę tylko podziwiać. :P

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Post autor: dzikki »

No nareszcie wisi szmata. Wiesz jak one bez niej wyglądały? Jakby ktoś im jajka miodem smarował i squigom dał do lizania.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Dzikki, masz chorą fantazję, wyjdz #-o :lol: :badgrin: :lol: :badgrin: :shock: :shock2: :lol:
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Ja mam chorą fantazję? Właśnie wyrwałem ząb, by przestał mnie boleć. Jak okazuje się skuteczniejsze od środków przeciwbólowych. Więc moja fantazja ma smak miedzi ;]

A serio - wiem jaki problem jest z fajnym sztandarem. Moje chłopaki ich nie mają, bo nie czuję bożej łaski w gestii malowania. Ale cisnę innych, by robili.

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Jak ja kocham to forum i wszystkich Was! Jak może niektórzy wiedzą nie jestem z Polski, jestem z Kaukazu. Jak może jeszcze inni-niektórzy wiedzą ostatnio przeniosłem się do Rosji. Z tej okazji założyłem sobie konto na rosyjskim forum i dałem swoje prace wraz z tym że przyjechałem z Polski i jestem z Kaukazu. Tak mnie tam zhejtowali że to się w głowie nie mieści! Niektórzy dosłownie pisali że są nacjonalistami! Mało tego, jak napisałem im że są rasistami zablokowali mnie na forum. Nigdy czegoś takiego nie widziałem ani o czymś takim nie słyszałem #-o Te ruskie to dziwne so.... #-o Wiecie w Polsce i ja i moja rodzina znaleźliśmy dom i czujemy się Polakami. Myślę że to wspaniałe. Przepraszam za refleksję nie na temat ale po miesiącu w Rosji, bez Krakowskich drug i polskiego języka na co dzień jestem w dołku trochę. W dodatku to jak się tutaj zachowują ludzie... to forum i moja rodzina to jedyne rzeczy które na co dzień sprawiają mi radość. Jestem Wam wdzięczny jako Polakom i po prostu jako hobbystom. Cobyście nie mówili zawsze mówicie o figurkach i oceniacie mnie sprawiedliwie. Dobra kończę z refleksjami... Chciałbym tylko jeszcze raz podziękować każdemu z Was z osobna.
Pozdrawiam :)
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Hej, to forum to w ogóle dobry sposób, żebyś nie zapomniał jak się normalne literki stawia. Haha :D

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

Nie martw sue noki na wschodzie prawie nikt nie lubi polakow (patrz rosja, ukraina itp), podobnie tez jest na zachodzie...oni jak slysza polska to..uhu ... jedynie co to centru europy ( np. Wegry ) :roll: :wink: :)
Wracajac do tematu to... zostali cu do mazniecia 296 modeli chyba :mrgreen:
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

295 8) :lol2:
Co do ruskiego forum to pisali że ludzie z Kaukazu to huhu, źli a Polacy to wgl, Moskwę spalili :mrgreen:
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

Nokimam pisze:295 8) :lol2:
Co do ruskiego forum to pisali że ludzie z Kaukazu to huhu, źli a Polacy to wgl, Moskwę spalli :mrgreen:
Z tego co pamietam to moskwa byla podbita z 5 razy ale ostatnio przez polakow ( chyba jako 2 raz... jak zle mowie to poprawcie :-D)
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

WOJTASU
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: WOJTASU »

Hej prace z osobna mnie nie porywają - nie jestem fanem Twojego stylu malowania. Jako całość robią ogromne wrażenie i z radością się na to patrzy. Więc właściwie to jestem fanem Twojego stylu, czy nie? :D :lol:

Wszedłem też na coolmini i zdziwiłem się, że pod każdą pracą piszesz, że figurki są na sprzedaż. To jak to jest w końcu dla siebie czy na handel?

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Hahaha ;)
Moim zdaniem to Twój rozum mówi mojemu malowaniu nie ale serce tak stąd taka sytuacja jaką opisałeś mogła zaistnieć :mrgreen:
Co do sprzedawania założenie jest takie że jak będę miał skończoną armię(zamierzam się wyrobić do początku wakacji) spróbuję ją sprzedać by mieć swoją, niezależną kasę na przyjemne wydatki o których nie będę wspominał. Jako że mam 17 lat to w malowaniu dopiero można powiedzieć-zaczynam się rozwijać więc modele które teraz maluję mają dla mnie znaczenie jedynie przejściowej wartości także jeżeli ktoś zaproponuje za nie dobrą cenę to je sprzedam. Jedynym modelem który nigdy nie pójdzie na sprzedaż jest moja praca z GD z Poznania z 2008 bo ma dla mnie wartość sentymentalną(bo było tam po prostu super, był to mój pierwszy konwent i jeszcze wygrałem GD[bo było zgłoszonych 3 uczestników w kategorii{a są trzy nagrody jak ktoś nie wie :lol: }]).
Dzięki za opinie Panowie, dużo to dla mnie znaczy! Szczerze mówiąc w głębi duszy czekam na komentarz od Smiei ale jemu chyba flaga nie pasuje :P #-o :lol: :lol:
Miłego dnia Wam życzę!
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

A flaga jest cienka i do bani i już :!: :!: :!: [-( [-( [-( . Nie cierpię Cię, ze masz tą flagę :evil: :evil: :evil: ...

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Post autor: Booxi »

smiejagregiem sie nie przejmuj to pokemon jest :) maluj dalej bo dla mnie jest naprawdę dobrze :) dodatkowo stare modele <3
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

А tam pokemon, stary, dobry, sarkastyczny forumowicz :P Oba komentazre przyjmuję jako pochwałę i bardzo dziękuję! Śmieja po prostu użył grubego sakrazmu za który jestem mu wdzięczny :mrgreen:

EDIT:
Druga flaga:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Opinie? ;)
Pozdro :mrgreen:
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Czerwony dobry. Dzik z czerwonym czaprakiem i flagą będzie jechał szybciej.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Booxi pisze:smiejagregiem sie nie przejmuj to pokemon jest :)
Nie słuchaj Booxiego - to kolega pokemona jest :!: :mrgreen: ...

Bardzo soczysta ta czerwień wyszła, jakich farb użyłeś do niej? Na żywo też jest taka?

PS. Nadal nie cierpię Cię za to, że masz te flagi :evil: :evil: :evil: :wink:

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Hahaha :))
Czerwień jest dokłądnie taka sama, soczysta :D Użyłem "evil sunz scartel" :)
Dzięki za opinie! :)
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
Thorkild
Mudżahedin

Post autor: Thorkild »

Ja bym trochę te flagi "pofalował", obrazki na tym trochę stracą ale będą wyglądały bardziej realistycznie
Spodziewałem się żółtych księżyców a tu niespodzianka :mrgreen:
i te runy za bardzo mi krasnoludzkie przypominają ale to może być moje spaczenie krasnoludami :oops:

literówki...

ODPOWIEDZ