Painting by Quins
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Painting by Quins
Zaczynam właśnie nowy projekt Nurgle Chaos Lord z delikatną konwersją głowy.
Z czasem jak przybędzie modeli, to będzie więcej bitsów do kminienia a tymczasem kleję z tego co znajdę
Z czasem jak przybędzie modeli, to będzie więcej bitsów do kminienia a tymczasem kleję z tego co znajdę
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
A ja się częściowo wyłamię - głowa, owszem, świetna, ale nie do tego figsa. Z tą głową figs traci to, co było w nim najlepsze - opasłość. Teraz jest wręcz szczupły... Porównaj proszę rozmiary głowy z rozmiarami choćby dłoni - wychodzi to dosyć żałośnie. Nie podoba mi się ten figs z tą głową... Ale to tylko moja opinia ...
Masz racje smiejagreg - pomyślę jeszcze nad głową bo oryginalna nie podoba mi się - zobaczę co tam mam w pudle...smiejagreg pisze:Porównaj proszę rozmiary głowy z rozmiarami choćby dłoni
Ostatnio zmieniony 5 kwie 2014, o 22:28 przez quins, łącznie zmieniany 1 raz.
Z taką gębą faktycznie nie znalałem
Jednak zmieniłem i myślę, że już tak pozostawię jak poniżej:
Jednak zmieniłem i myślę, że już tak pozostawię jak poniżej:
Widzę, że chyba muszę zrobić głosowanie z nagrodami na konwersję Nurgla
Moim zdaniem poprzednia była świetna. Jestem takiego samego zdania co Sławol - ten model jest już tak oklepany, że poprzez takie zgubienie proporcji z tą główką ogra wygląda komicznie i oryginalnie Teraz to znowu ten sam hero nurgla.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
To jest prawda, co piszesz - pytanie tylko, czy Quins chce mieć komiczną armię, czy nie ...Rasti pisze:Moim zdaniem poprzednia była świetna. Jestem takiego samego zdania co Sławol - ten model jest już tak oklepany, że poprzez takie zgubienie proporcji z tą główką ogra wygląda komicznie i oryginalnie Teraz to znowu ten sam hero nurgla.
A nowa główka dużo gorsza od oryginału. Od pierwszej konwersji zresztą też...
Co wy chcecie? Zdeformowała mu się głowa i troszkę urosła ... w końcu to nurgle... mi pasuję i szkoda że na ten pomysł nie wpadłem jak malowałem swojego
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Ale ja armii chaosu robić nie chcę. Chcę tę figurkę zrobić dla niej samej i wystawić na konkursie modlarskim. Ma tylko cieszyć oko
Fuxiorr - to która głowa Ci się podoba bo się zgubiem
ta ogrowa głowaquins pisze:Ale ja armii chaosu robić nie chcę. Chcę tę figurkę zrobić dla niej samej i wystawić na konkursie modlarskim. Ma tylko cieszyć oko
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Głowę zostawię tak jak już jest. Wyłamię tylko róg, żeby bardziej nurglowo wyglądał.
Tymczasem po raz pierwszy cieniowałem skórę aerografem. Całkiem ciekawe doznanie
Na razie Nurgl wygląda tak:
Tymczasem po raz pierwszy cieniowałem skórę aerografem. Całkiem ciekawe doznanie
Na razie Nurgl wygląda tak:
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Aż mi głupio, że jeszcze tego modelu nie mam:D Bo chyba już każdy go ma:D Zapowiada się fajnie;p
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Ha, ha. Właśnie też czytam, że każdy go już malował i aż zawiewa nudą