Z czasem jak przybędzie modeli, to będzie więcej bitsów do kminienia a tymczasem kleję z tego co znajdę

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Masz racje smiejagreg - pomyślę jeszcze nad głową bo oryginalna nie podoba mi się - zobaczę co tam mam w pudle...smiejagreg pisze:Porównaj proszę rozmiary głowy z rozmiarami choćby dłoni
To jest prawda, co piszesz - pytanie tylko, czy Quins chce mieć komiczną armię, czy nieRasti pisze:Moim zdaniem poprzednia była świetna. Jestem takiego samego zdania co Sławol - ten model jest już tak oklepany, że poprzez takie zgubienie proporcji z tą główką ogra wygląda komicznie i oryginalnieTeraz to znowu ten sam hero nurgla.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
ta ogrowa głowaquins pisze:Ale ja armii chaosu robić nie chcę. Chcę tę figurkę zrobić dla niej samej i wystawić na konkursie modlarskim. Ma tylko cieszyć oko
Fuxiorr - to która głowa Ci się podoba bo się zgubiem
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy