oj tak, tego brakuje zdecydowanieKordelas pisze:Jakby wszędzie po tym biegały Nurglingito by było coś
Fuxiorr Galeria - Demony, Vampiry
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Fuxiorr Galeria - Krasnoludy i Demony i Łorki
Na deskach, w szczelinach itp. Najprościej zielony wash, albo sam go zrób z farby.Fuxiorr pisze: W sensie że jaka zieleń ? Nie wiem jak to zrobić. ;d
A nurglingi to dobry sposób.
Edit:
Quins użył tego u siebie i wyszło świetnie na drewnie
[/quote]""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
Co do nurglingów - zobaczę co da się zrobić 
Ale nadal nie wiem jak to może wyglądać ten zielony cuś
... musiał bym zobaczyć jak to na ludziku by wyglądało
Ale nadal nie wiem jak to może wyglądać ten zielony cuś
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Chodziło o mi o drewno ;p ... ja tam na jego figsach nic nie widzędzikki pisze:Nie na ludziu a na maszynie - zerknij do galerii Quins'a
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Wywołany do tablicy - jestemFuxiorr pisze:Chodziło o mi o drewno ;p ... ja tam na jego figsach nic nie widzędzikki pisze:Nie na ludziu a na maszynie - zerknij do galerii Quins'a
Nie widać dużo jeszcze fajnych elementów bo ćwiczę robienie dobrych zdjęć. Na żywca widać.
Musisz płyn dobrze wymieszać, nakładasz na model, odczekasz chwilkę jak przyschnie i rozcierasz końce fixerem.
Poniżej fota ze zgnilizną na drewnie oraz lepiej widoczna zgnilizna na skałce - płyn co Ci dzikki poleca jest rewela - nie opieraj się

No może.. mnie się tak średni podoba... ale pomysł z nurglingami jest fajny 
Edit: Jako że nikt nic nie piszę o rdzy... to znaczy chyba że wyszła
Edit: Jako że nikt nic nie piszę o rdzy... to znaczy chyba że wyszła
Night goblin

Aktualnie maluję jeszcze 8 troli [ 50% zrobione, nie licząc podstawek
] i przymierzam się do starych dworfów 
Aktualnie maluję jeszcze 8 troli [ 50% zrobione, nie licząc podstawek
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2014, o 11:59 przez Fuxiorr, łącznie zmieniany 1 raz.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bo to ślepiec jest
... Fajna kolorystyka. Więcej nie widać
...
- Kacpi 1998
- Masakrator
fajna skóra, oczy i grzyby
może trochę trawki na trayu bo taki smutny się wydaje ?
może trochę trawki na trayu bo taki smutny się wydaje ?
zajebiste