oj tak, tego brakuje zdecydowanieKordelas pisze:Jakby wszędzie po tym biegały Nurglingito by było coś

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
oj tak, tego brakuje zdecydowanieKordelas pisze:Jakby wszędzie po tym biegały Nurglingito by było coś
Na deskach, w szczelinach itp. Najprościej zielony wash, albo sam go zrób z farby.Fuxiorr pisze: W sensie że jaka zieleń ? Nie wiem jak to zrobić. ;d
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Chodziło o mi o drewno ;p ... ja tam na jego figsach nic nie widzędzikki pisze:Nie na ludziu a na maszynie - zerknij do galerii Quins'a
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Wywołany do tablicy - jestemFuxiorr pisze:Chodziło o mi o drewno ;p ... ja tam na jego figsach nic nie widzędzikki pisze:Nie na ludziu a na maszynie - zerknij do galerii Quins'a