DMŚ 2014 Kozłów 26-27 kwietnia

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Re: DMŚ 2014 Kozłów 26-27 kwietnia

Post autor: Laik »

ktos po prostu nie wie ze do wlasnego gniazda sie nie...:-)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Nie no, po prostu doceniam smykałkę headhunterowską w sąsiednim klubie - jak nie ma szkółki młodych championów ala Bartuś Eltharion Dudek to trzeba mieć rozbudowany scouting, to działa w każdym FMie, nie wiem jaki to ma związek z moją prywatną emigracją po Polsce ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Pijesz do Domina?

Czy może do dwóch wychowanków Vendetty?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Ty wiesz, ja wiem, trzeba trochę nakręcić atmosferę przed turniejem :) bez iskier nie ma ognia :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

może masz racje, bo już przez moment myślałem że wychodzi z Ciebie mentalność Kalego... :P

Awatar użytkownika
sly
Chuck Norris

Post autor: sly »

zapiszcie nas mimo, że brakuje 5 osoby (która będzie na 100%).
1. Guerilla - na razie tak niech będzie (składak z najemników i klubu Guerilla).

i jeszcze pytanie, może ktoś opisać proces dobierania przeciwników? dzięki
Oya, Oya, Oya !!!

QQrydza
Prawie jak Ziemko

w sensie ze losujemy teamy, czy w sensie parowanie?

Parowanie:

1. Oba teamy w tym samym momencie dekalrują tzw "wystawkę"
2. Oba Teamy w tym samym momencie deklarują dwie armie które są tzw "dostawkami"
3. "Wystawki" z "dostawek" dobierają sobie przeciwnika w tym samym momencie

Na tym etapie mamy już 2 pary, zostaje "wolnych" 3 graczy

1. jak 1 wyżej
2. Jak 2 wyżej
3. Jak 3 wyżej

Pozostali - niewybrani dotychczas dwaj gracze grają ze sobą

Awatar użytkownika
Bombaj
Chuck Norris

Post autor: Bombaj »

Bretonnian pisze:A nie lepiej "Saint Tower Fighters" :wink:
To mam jeszcze lepiej

RyK Medaliki "Holy Tower Fighters"
RyK Medaliki "Oftenhite Saints"
RyK Medaliki "Killah Monks"

:)

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Patrząc tak realnie że SS i Gamblersi będą po 2 składy to i tak już jest 17 teamów a więc prawie 85 osób :)... bardzo fajnie - naprawdę już się nie mogę doczekać :)..
-Qc- pisze:Parowanie:1. Oba teamy w tym samym momencie dekalrują tzw "wystawkę"2. Oba Teamy w tym samym momencie deklarują dwie armie które są tzw "dostawkami"3. "Wystawki" z "dostawek" dobierają sobie przeciwnika w tym samym momencie
Tak i po tym powtarzamy do bólu...

Edit: Podbijam pytanie o magię death - czas dopracowywać składy - czy będą jakieś limity na team?
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Mi się wydaję że, z racji lepszej lokalizacji, DMŚ stuknie setka uczestników, wiem że są jeszcze drużyny które się składają dopiero...

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Co do limitów to decyzja miała być jak na DMP - a tej chyba nie ma

Co do teamów - SS ma 3 pełne po brzegi teamy z tego co widziałem

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Na dniach dostanę odpowiedź od Kalesonera w sprawie death`a .
Szykujemy się na przyjęcie ponad 100 osób :) mam nadzieje że szybko się zgłoszą, możliwe że będziemy musieli dokupić stoły do gry :)

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

Post autor: RedScorpion »

Red Scorpion stara się skompletować drugi skład. Na ten moment brakuje nam jeszcze dwóch graczy.

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Ok ludzie i ludziska gramy na takie ograniczenie :

"A team may not contain more than 1 armie with 3 or more Lore of Death spells. Beastmen and Tomb Kings do not count towards this limit. "

Tak ma być grane DMP.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Potwierdzam.
Obrazek

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

ło kurde.... liczyłem na dwie armie ....
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Genialne ograniczenie :D na druzynówkach czuje wzrost skavenków i smoków :D

btw taką nutę dziś w radiu usłyszałem:

https://www.youtube.com/watch?v=THILDs9Kf0Q

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

@Piotr - od nas mozna liczyć na około 3 składy (może 4)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Dymitr pisze:@Piotr - od nas mozna liczyć na około 3 składy (może 4)
Zależnie kto i jak zostanie na lokalu...
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Dymitr dostanie osobne pomieszczenie 27 km od Kozlowa

By spało sie lepiej

ODPOWIEDZ