DMŚ 2014 Kozłów 26-27 kwietnia
Re: DMŚ 2014 Kozłów 26-27 kwietnia
ktos po prostu nie wie ze do wlasnego gniazda sie nie...

swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Nie no, po prostu doceniam smykałkę headhunterowską w sąsiednim klubie - jak nie ma szkółki młodych championów ala Bartuś Eltharion Dudek to trzeba mieć rozbudowany scouting, to działa w każdym FMie, nie wiem jaki to ma związek z moją prywatną emigracją po Polsce ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Ty wiesz, ja wiem, trzeba trochę nakręcić atmosferę przed turniejem
bez iskier nie ma ognia 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
w sensie ze losujemy teamy, czy w sensie parowanie?
Parowanie:
1. Oba teamy w tym samym momencie dekalrują tzw "wystawkę"
2. Oba Teamy w tym samym momencie deklarują dwie armie które są tzw "dostawkami"
3. "Wystawki" z "dostawek" dobierają sobie przeciwnika w tym samym momencie
Na tym etapie mamy już 2 pary, zostaje "wolnych" 3 graczy
1. jak 1 wyżej
2. Jak 2 wyżej
3. Jak 3 wyżej
Pozostali - niewybrani dotychczas dwaj gracze grają ze sobą
Parowanie:
1. Oba teamy w tym samym momencie dekalrują tzw "wystawkę"
2. Oba Teamy w tym samym momencie deklarują dwie armie które są tzw "dostawkami"
3. "Wystawki" z "dostawek" dobierają sobie przeciwnika w tym samym momencie
Na tym etapie mamy już 2 pary, zostaje "wolnych" 3 graczy
1. jak 1 wyżej
2. Jak 2 wyżej
3. Jak 3 wyżej
Pozostali - niewybrani dotychczas dwaj gracze grają ze sobą
Patrząc tak realnie że SS i Gamblersi będą po 2 składy to i tak już jest 17 teamów a więc prawie 85 osób
... bardzo fajnie - naprawdę już się nie mogę doczekać
..
Edit: Podbijam pytanie o magię death - czas dopracowywać składy - czy będą jakieś limity na team?

Tak i po tym powtarzamy do bólu...-Qc- pisze:Parowanie:1. Oba teamy w tym samym momencie dekalrują tzw "wystawkę"2. Oba Teamy w tym samym momencie deklarują dwie armie które są tzw "dostawkami"3. "Wystawki" z "dostawek" dobierają sobie przeciwnika w tym samym momencie
Edit: Podbijam pytanie o magię death - czas dopracowywać składy - czy będą jakieś limity na team?
Co do limitów to decyzja miała być jak na DMP - a tej chyba nie ma
Co do teamów - SS ma 3 pełne po brzegi teamy z tego co widziałem
Co do teamów - SS ma 3 pełne po brzegi teamy z tego co widziałem
- RedScorpion
- Falubaz
Red Scorpion stara się skompletować drugi skład. Na ten moment brakuje nam jeszcze dwóch graczy.
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
Genialne ograniczenie
na druzynówkach czuje wzrost skavenków i smoków 
btw taką nutę dziś w radiu usłyszałem:
https://www.youtube.com/watch?v=THILDs9Kf0Q

btw taką nutę dziś w radiu usłyszałem:
https://www.youtube.com/watch?v=THILDs9Kf0Q
Zależnie kto i jak zostanie na lokalu...Dymitr pisze:@Piotr - od nas mozna liczyć na około 3 składy (może 4)
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Dymitr dostanie osobne pomieszczenie 27 km od Kozlowa
By spało sie lepiej
By spało sie lepiej