STRATEGICON 2007 10-11.XI.2007
Parę pytań uściślających (bo się wybieram):
1. Jak z kośćmi dispella u Dwarfów? Jeśli w parze są krasnale, to para ma 4 bazowe jak zwykle?
2. Rozumiem, że jak gramy armią na 2700 to mamy 4 specjale, a jak gramy 2x1350 to mamy 6 specjali? (trochę przegięcie). Z herosami jest jasne.
3. Punkty za generała to zawsze 100? (czyli jak mamy 2 armie to można nabić 200). Czy może jak gra się na 2x1350 to sa po 50 pkt każdy? (tak czasem bywa)
1. Jak z kośćmi dispella u Dwarfów? Jeśli w parze są krasnale, to para ma 4 bazowe jak zwykle?
2. Rozumiem, że jak gramy armią na 2700 to mamy 4 specjale, a jak gramy 2x1350 to mamy 6 specjali? (trochę przegięcie). Z herosami jest jasne.
3. Punkty za generała to zawsze 100? (czyli jak mamy 2 armie to można nabić 200). Czy może jak gra się na 2x1350 to sa po 50 pkt każdy? (tak czasem bywa)
No właśnie nie wszędzie się przyjęło bo nie wszystkim to pasuje i ma znaczenie strategiczne. Np. ja wolę żeby mój sojusznik przez sześć tur wystawiał skinki a potem ja moje lance a tak jestem zmuszony wystawiać główne oddziały od razu. Nie jest więc to bez znaczenia.karlee pisze:Rozstawiania w turniejach par nie ma uscislonego. Przyjelo sie wystawianie po 2 jednostki zeby szybciej bylo.
A jeśli nie ma tego uściślonego i nie ma takiej opcji w zasadach to chyba raczej nikt nie może mi kazać tak robić? Chyba, że w regulaminie turnieju będzie tak zapisane to się oczywiście dostosuję.
pamiętaj miśku, że jest kolejka chyba byłem drugi na liście - już zapomniałem, kto pierwszyTruePunk pisze:kolejny..? ; P
Sumeczku: chyba w listopadzie wybiore Poznan, tam mnie mozna wyzywac do woli (; na dwa mastery mi dziewoja nie pozwoli, ani portfel ani mama i w ogole to no future
A jak nie, to w Lodzi tez postaram sie byc <; ale to by bylo nieuczciwe, jakbysmy u Ciebie mieli sie potykac;P
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Scimitar: juz was pieciu jest bodaj ;p
Kto mnie pierwszy w rl dopadnie i rzuci challenge ten wygrywa wyscig, tak chyba bedzie najuczciwiej (;
w gorzowie bylem, na arenie bylem - i nikt w koncu mnie nie challengowal. to nie ma co robic 'sztucznego tlumu' onlajn
Kto mnie pierwszy w rl dopadnie i rzuci challenge ten wygrywa wyscig, tak chyba bedzie najuczciwiej (;
w gorzowie bylem, na arenie bylem - i nikt w koncu mnie nie challengowal. to nie ma co robic 'sztucznego tlumu' onlajn
1.Tak oczywiscie sa 4Maciek Paraszczak pisze:Parę pytań uściślających (bo się wybieram):
2. Zgadza sie sam 4 para 6
3. Po 100. Granie samemu musi miec jakas przewage chocby mala
podpis nieregulaminowy - administracja
mam pytanie:
Pomorze ma około 16.00 jedyny sensowny pociąg powrotny, a z tej szkoły to do dworca raczej daleko jest (tak z moich informacji wynika). Czy dałoby się tak zrobić by się kończył turniej około 15.00 coby na luziku dało się dotrzeć na dworzec ?? Czy może ktoś mógłby zaoferować szybką podwózkę ??
Pomorze ma około 16.00 jedyny sensowny pociąg powrotny, a z tej szkoły to do dworca raczej daleko jest (tak z moich informacji wynika). Czy dałoby się tak zrobić by się kończył turniej około 15.00 coby na luziku dało się dotrzeć na dworzec ?? Czy może ktoś mógłby zaoferować szybką podwózkę ??
Draconis - FOR EVER !!!
dość dziwne masz informacje, bo to naprawde jest 10 minut na piechte, a i autobus na dworzec jest, takze zdazycie bez problemu.Scimitar pisze:mam pytanie:
Ja ostatnio nie zostałem na rozdanie nagród, poganialem dyda i kielona zeby grali szybciej, a na pociąg zdązyłem na styk
nie wiem - nie mieszkam we Wrocku; tak mi dziewczyna brata mówiłaPaffeu pisze:dość dziwne masz informacje, bo to naprawde jest 10 minut na piechte, a i autobus na dworzec jest, takze zdazycie bez problemu.Scimitar pisze:mam pytanie:
na oko jak se na plan patrzę (skali nie mam to trudniej mi ocenić), to daję sobie 15-20 min, ale nie chciałbym jakoś spidować ekstra
Draconis - FOR EVER !!!
Ale ja się was boje.trikk pisze:Nie pierdziel, jedziesz z nami pociągiem ;dKielon pisze:Jedzie ktoś z Warszawy lub okolic samochodem do Wrocławia??
Jeszcze będziecie mnie zmuszać do picia wódki w pociągu, wolałbym kogoś odpowiedzialnego z samochodem.
nie martw się, zrobimy tak, że zdążyszScimitar pisze:nie wiem - nie mieszkam we Wrocku; tak mi dziewczyna brata mówiła
na oko jak se na plan patrzę (skali nie mam to trudniej mi ocenić), to daję sobie 15-20 min, ale nie chciałbym jakoś spidować ekstra