STRATEGICON 2007 10-11.XI.2007

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Piotr P.
Falubaz

Post autor: Piotr P. »

Malaldinio.

W którym miejscu jest ta szkoła i czemu tak daleko od starego miasta???

Czy jest nocleg z piątku na sobote??

Wymyśl nam trase zwiedzania twego miasta w piątek od godziny 14. :twisted:
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

No daleko daleko jest:D 15 min od rynku i kazdej disco tam :wink:
Nocleg jest ofc :D

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Rozstawiania w turniejach par nie ma uscislonego. Przyjelo sie wystawianie po 2 jednostki zeby szybciej bylo.

Maciek P.
Falubaz

Post autor: Maciek P. »

Parę pytań uściślających (bo się wybieram):

1. Jak z kośćmi dispella u Dwarfów? Jeśli w parze są krasnale, to para ma 4 bazowe jak zwykle?

2. Rozumiem, że jak gramy armią na 2700 to mamy 4 specjale, a jak gramy 2x1350 to mamy 6 specjali? (trochę przegięcie). Z herosami jest jasne.

3. Punkty za generała to zawsze 100? (czyli jak mamy 2 armie to można nabić 200). Czy może jak gra się na 2x1350 to sa po 50 pkt każdy? (tak czasem bywa)

Remo
Falubaz

Post autor: Remo »

karlee pisze:Rozstawiania w turniejach par nie ma uscislonego. Przyjelo sie wystawianie po 2 jednostki zeby szybciej bylo.
No właśnie nie wszędzie się przyjęło bo nie wszystkim to pasuje i ma znaczenie strategiczne. Np. ja wolę żeby mój sojusznik przez sześć tur wystawiał skinki a potem ja moje lance a tak jestem zmuszony wystawiać główne oddziały od razu. Nie jest więc to bez znaczenia.
A jeśli nie ma tego uściślonego i nie ma takiej opcji w zasadach to chyba raczej nikt nie może mi kazać tak robić? Chyba, że w regulaminie turnieju będzie tak zapisane to się oczywiście dostosuję. :wink:

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

TruePunk pisze:kolejny..? ; P

Sumeczku: chyba w listopadzie wybiore Poznan, tam mnie mozna wyzywac do woli (; na dwa mastery mi dziewoja nie pozwoli, ani portfel ani mama i w ogole to no future
A jak nie, to w Lodzi tez postaram sie byc <; ale to by bylo nieuczciwe, jakbysmy u Ciebie mieli sie potykac;P
pamiętaj miśku, że jest kolejka ;) chyba byłem drugi na liście - już zapomniałem, kto pierwszy :D
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

Scimitar: juz was pieciu jest bodaj ;p

Kto mnie pierwszy w rl dopadnie i rzuci challenge ten wygrywa wyscig, tak chyba bedzie najuczciwiej (;

w gorzowie bylem, na arenie bylem - i nikt w koncu mnie nie challengowal. to nie ma co robic 'sztucznego tlumu' onlajn ;)

Malal
Kretozord

Maciek Paraszczak pisze:Parę pytań uściślających (bo się wybieram):

1. Jak z kośćmi dispella u Dwarfów? Jeśli w parze są krasnale, to para ma 4 bazowe jak zwykle?

2. Rozumiem, że jak gramy armią na 2700 to mamy 4 specjale, a jak gramy 2x1350 to mamy 6 specjali? (trochę przegięcie). Z herosami jest jasne.

3. Punkty za generała to zawsze 100? (czyli jak mamy 2 armie to można nabić 200). Czy może jak gra się na 2x1350 to sa po 50 pkt każdy? (tak czasem bywa)
1.Tak oczywiscie sa 4 :D
2. Zgadza sie sam 4 para 6 :twisted:
3. Po 100. Granie samemu musi miec jakas przewage chocby mala :)
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

moze przeoczylem - czy jest informacja ile kosztuje wpisowe na turniej? :D
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Koszu
Chuck Norris

Post autor: Koszu »

Paffeu pisze:wejście po 3 dychy

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

mam pytanie:
Pomorze ma około 16.00 jedyny sensowny pociąg powrotny, a z tej szkoły to do dworca raczej daleko jest (tak z moich informacji wynika). Czy dałoby się tak zrobić by się kończył turniej około 15.00 coby na luziku dało się dotrzeć na dworzec ?? Czy może ktoś mógłby zaoferować szybką podwózkę ??
Draconis - FOR EVER !!!

Malal
Kretozord

Jesli 10 min spacerkiem to daleko to nie poradze :shock:
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Jedzie ktoś z Warszawy lub okolic samochodem do Wrocławia??
Obrazek

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Kielon pisze:Jedzie ktoś z Warszawy lub okolic samochodem do Wrocławia??
Nie pierdziel, jedziesz z nami pociągiem ;d

Koszu
Chuck Norris

Scimitar pisze:mam pytanie:
Pomorze ma około 16.00 jedyny sensowny pociąg powrotny, a z tej szkoły to do dworca raczej daleko jest (tak z moich informacji wynika). Czy dałoby się tak zrobić by się kończył turniej około 15.00 coby na luziku dało się dotrzeć na dworzec ?? Czy może ktoś mógłby zaoferować szybką podwózkę ??
dość dziwne masz informacje, bo to naprawde jest 10 minut na piechte, a i autobus na dworzec jest, takze zdazycie bez problemu.

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Ja ostatnio nie zostałem na rozdanie nagród, poganialem dyda i kielona zeby grali szybciej, a na pociąg zdązyłem na styk ;)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Paffeu pisze:
Scimitar pisze:mam pytanie:
dość dziwne masz informacje, bo to naprawde jest 10 minut na piechte, a i autobus na dworzec jest, takze zdazycie bez problemu.
nie wiem - nie mieszkam we Wrocku; tak mi dziewczyna brata mówiła

na oko jak se na plan patrzę (skali nie mam to trudniej mi ocenić), to daję sobie 15-20 min, ale nie chciałbym jakoś spidować ekstra
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

trikk pisze:
Kielon pisze:Jedzie ktoś z Warszawy lub okolic samochodem do Wrocławia??
Nie pierdziel, jedziesz z nami pociągiem ;d
Ale ja się was boje.
Jeszcze będziecie mnie zmuszać do picia wódki w pociągu, wolałbym kogoś odpowiedzialnego z samochodem.
Obrazek

Koszu
Chuck Norris

Scimitar pisze:nie wiem - nie mieszkam we Wrocku; tak mi dziewczyna brata mówiła

na oko jak se na plan patrzę (skali nie mam to trudniej mi ocenić), to daję sobie 15-20 min, ale nie chciałbym jakoś spidować ekstra
nie martw się, zrobimy tak, że zdążysz :P

DolmiR
Falubaz

Post autor: DolmiR »

Jakie wpisowe bo nie widze?
Jaki limit miejsc?
mozna grac jedna armia na 2700 bez lorda?

ODPOWIEDZ