Mamikon not dead
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Kacpi 1998
- Masakrator
świetny typek
jedyne do czego można by się przyczepić to przyklejnie tuftów z tyłu (przynajmniej ja tak widzę)
gratuluję pracy, to będzie dorobek czy jakieś kokosy ?
jedyne do czego można by się przyczepić to przyklejnie tuftów z tyłu (przynajmniej ja tak widzę)
gratuluję pracy, to będzie dorobek czy jakieś kokosy ?
- Kacpi 1998
- Masakrator
http://www.youtube.com/watch?v=DsengxZ9KlY
jeszcze raz gratuluję z okazji nowej pracy
jeszcze raz gratuluję z okazji nowej pracy
Fotki!!! Złee!!! Zrób lepsze !
Z tego co widzę, podoba mi się morda Orka i ramie celujące! Serio, dobra robota (czemu reszta nie? - bo jeśli to mi się podoba, to reszta też musi, ale piekielnie źle wyszło na tym zdjęciu to to)!
Marynat mi się cały podoba choć fotka nie lepsza! Ładny naramiennik, choć miedź słaba, niestety. Wykrawędziowałbym jego zbroje wszędzie...
...i zrobił lepsze foty No dalej Noki! Daj nam fotki na miarę Twojego pędzlowania!
P.S
Podstawka marynata do zrobienia jeszcze raz. Dziękuję.
Z tego co widzę, podoba mi się morda Orka i ramie celujące! Serio, dobra robota (czemu reszta nie? - bo jeśli to mi się podoba, to reszta też musi, ale piekielnie źle wyszło na tym zdjęciu to to)!
Marynat mi się cały podoba choć fotka nie lepsza! Ładny naramiennik, choć miedź słaba, niestety. Wykrawędziowałbym jego zbroje wszędzie...
...i zrobił lepsze foty No dalej Noki! Daj nam fotki na miarę Twojego pędzlowania!
P.S
Podstawka marynata do zrobienia jeszcze raz. Dziękuję.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Obie prace bardzo fajne , cały czas podoba mi się odcień tej czerwieni, muszę się zaopatrzyć w ten kolor chyba...
- Kacpi 1998
- Masakrator
nareszcie jakieś prace bo już myślałem, że sobie drugą nogę połamałeś
najbardziej mi się spodobał płaszczyk orka
najbardziej mi się spodobał płaszczyk orka
- Kacpi 1998
- Masakrator
kurde, chwilę się nad tym zastanawiałe ale na górze jest krzywo
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Za fajne te sztandary na tą armię. Imho bardziej by pasowały jakieś koślawe i prymitywne, ale to tylko moja opinia...
Czyli modele maluje gorzej, tak?! Hahahah nie no ale tak na serio to rozumiem o co chodzi no ale jak jestes orkiem to co, nie mozesz miec duszy artysty i malować pięknych sztandarów dla swoich dzikich kolegów?!smiejagreg pisze:Za fajne te sztandary na tą armię. Imho bardziej by pasowały jakieś koślawe i prymitywne, ale to tylko moja opinia...
Haha dzieki chłopie, +1Kacpi 1998 pisze:koślawe są w inny galeriach, tu można by zrobić wyjątek
Pan Mamikon