przeciwnikiem kyasza byl szwenio, ktory jesli byl to o tej godzinie w wawie na klopiePrzed 10 pojawił się przeciwnik Kuyasha i przeciwnik Crusa
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
przeciwnikiem kyasza byl szwenio, ktory jesli byl to o tej godzinie w wawie na klopiePrzed 10 pojawił się przeciwnik Kuyasha i przeciwnik Crusa
Nie chodzi o to, ze niebylbys w stanie ugrac punkty ze Stasiem, tylko o fakt, ze przy spoznieniu powinien byc jakis minus. To jest o tyle dobry przyklad, ze vc nie maja najlepszego pairiniu z lizi, a sama teoretyczna mozliwosc wziecia baya za bitwe 10-10 cyz wiecej jest raczej bledna. I mam nadzieje, ze z tym i ty sie zgodzisz.Jay_Jay pisze: Szaitis. Założenie, że nie powinienem dostać więcej pkt niż 0 z Crusaderem, to tylko twoje. Z tobą ugrałem punkty więc dlaczego i nie z nim. Opinie, to jak z odbytami. Każdy je ma i śmierdzą![]()
Mam nadizjee, ze ten problem Cie nie zniecheci do grania turniejowego i jeszcze sie zobaczymy na Narbutta w niedlugim czasie.Jestem świeżym graczem który gra od roku. Ale za to się chyba nie dostanie karne punkty.![]()
Można też się powołać na już istniejące rozwiązanie.Karli pisze:Jasne. Trzeba będzie tę kwestię trochę lepiej przemyśleć przed turniejem i opisać w regulaminie.
Absolutnie sie zgadzam!Shino pisze:Nie chodzi o to, ze niebylbys w stanie ugrac punkty ze Stasiem, tylko o fakt, ze przy spoznieniu powinien byc jakis minus. To jest o tyle dobry przyklad, ze vc nie maja najlepszego pairiniu z lizi, a sama teoretyczna mozliwosc wziecia baya za bitwe 10-10 cyz wiecej jest raczej bledna. I mam nadzieje, ze z tym i ty sie zgodzisz.
Wręcz przeciwnie, Master mnie jeszcze bardziej wkręcił. Az tak, ze wróciłem do domu malować figurkiShino pisze: Mam nadizjee, ze ten problem Cie nie zniecheci do grania turniejowego i jeszcze sie zobaczymy na Narbutta w niedlugim czasie.
Ty Olo, lepiej oddaj klucz do akademika, który zabraliście do Wawy, bo przez Was mamy kłopoty. W sobotę Misha jedzie do Białego i lepiej żebyście zdążyli mu przekazać.Rince pisze:No, ale przeciez wedluga Karliego takie roszady wcale nie wypaczaja wynikow... Bledy mozna korygowac na bierzaco. Nie trzeba czekac caly rok, zeby nie powtorzyc sytuacji. Zwlaszcza, jesli widzi sie niezadowolenie i zniesmaczenie graczy.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Drugs sucks... we are alcoholicsrafixator pisze:http://m.youtube.com/watch?v=QAFHFH9Xfm0
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()