Kibicowski Flame

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Szaman pisze:
kibic telewizyjny ma takie same prawa jak stadionowy - wywalenie z rozgrywek klubu, ktoremu sie kibicuje, rowniez i jego pozbawia rozrywki...
Krzyczenia przed telewozorem nie da się porównać do emocji na stadionie. Maćku - wyobraź sobie, że to co przeżywaliśmy w sobotę po trzecim golu smolarka masz przez pełne 90 min :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Siweusz pisze:
Szaman pisze:kibic telewizyjny ma takie same prawa jak stadionowy
Kibic pójdzie na stadion, to kibic zobaczy. :wink:
Kibic nie widział, to niech nie gada. :wink:
taa... a kazdy szanujacy sie kardiolog powinien przejsc operacje serca, zeby leczyc :roll:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Szaman pisze:
Siweusz pisze:
Szaman pisze:kibic telewizyjny ma takie same prawa jak stadionowy
Kibic pójdzie na stadion, to kibic zobaczy. :wink:
Kibic nie widział, to niech nie gada. :wink:
taa... a kazdy szanujacy sie kardiolog powinien przejsc operacje serca, zeby leczyc :roll:
Hmm, cóż, skoro wiesz lepiej, to napewno rozumiesz ludzi, którzy na wieść o grze w żołnierzyki tarzają się ze śmiechu zamiast spróbować. :roll:

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Kruti pisze:
Szaman pisze:
kibic telewizyjny ma takie same prawa jak stadionowy - wywalenie z rozgrywek klubu, ktoremu sie kibicuje, rowniez i jego pozbawia rozrywki...
Krzyczenia przed telewozorem nie da się porównać do emocji na stadionie. Maćku - wyobraź sobie, że to co przeżywaliśmy w sobotę po trzecim golu smolarka masz przez pełne 90 min :)
Stef, ja nie o tym... Legia wyleciala przez Wilno z pucharow i w ten sposob zostalem przez bande debili pozbawiony rozrywki. i nie ma znaczenia, ze telewizyjnej...

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Siweusz pisze:Hmm, cóż, skoro wiesz lepiej, to napewno rozumiesz ludzi, którzy na wieść o grze w żołnierzyki tarzają się ze śmiechu zamiast spróbować. :roll:
tak, rozumiem ludzi, ktorych bitewniaki nie kreca i nawet nie chca sprobowac. jesli nie kreca mnie narkotyki to musze ich sprobowac, zeby byc pewnym? :roll:

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Szaman pisze:
Kruti pisze:
Szaman pisze:
Stef, ja nie o tym... Legia wyleciala przez Wilno z pucharow i w ten sposob zostalem przez bande debili pozbawiony rozrywki. i nie ma znaczenia, ze telewizyjnej...
Tylko, ze debili było 100 a karanych jest 13 tys. Sam wiesz jak zareagowałem na Wilno, ale nie zna życia, kto nie widział na żywca oprawy na Żylecie...

Owszem odpowiedzialność zbiorowa to też jakiś rodzaj sprawiedliwości - niestety tylko wyrównawczej. Ja na Ł3 czyłem się bezpiecznie. Na temat wyjazdowych meczów się nie wypowiadam bo nigdy nie byłem (no poza meczem Wicher Kobyłka - Huragan Wołomin ;) )
Obrazek

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Szaman pisze:
Siweusz pisze:Hmm, cóż, skoro wiesz lepiej, to napewno rozumiesz ludzi, którzy na wieść o grze w żołnierzyki tarzają się ze śmiechu zamiast spróbować. :roll:
tak, rozumiem ludzi, ktorych bitewniaki nie kreca i nawet nie chca sprobowac. jesli nie kreca mnie narkotyki to musze ich sprobowac, zeby byc pewnym? :roll:
Szamanie, jeżeli pójście na stadion porównujesz do sięgania po narkotyki, sorry, ale chyba nie wiesz o co biega (mi lub Krutiemu), dyskusja zbacza od meritum, pójdziesz kilka razy na stadion, to pogadamy, tak samo jest z figurkami, zagrasz/pomalujesz kilka, to jest o czym pogadać a tak to walisz jak z karabinu i sens dyskusji uciekł.

PS. źle Ci nie życzę i źle Ci nie radzę ale jak mam dziewicy wytłumaczyć co to jest sex?

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

@TruePunk, a ty w sumie to jakiemu klubowi kibicujesz ? bo chyba jeszczes sie nie chwalil ;)

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

thurion pisze:@TruePunk, a ty w sumie to jakiemu klubowi kibicujesz ? bo chyba jeszczes sie nie chwalil ;)
A ty jakiemu? ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Kruti pisze: A ty jakiemu? ;)
oczywiscie Boca Juniors Buenos Aires
;)

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

thurion pisze:
;)
A poważnie?
Obrazek

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Kruti pisze:
thurion pisze:
;)
A poważnie?
a powaznie na szczeblu (juz nie dlugo :P) 2 ligowym ogolno patriotycznym, Lechia Gdańsk
na szczeblu krajowym ekstraklasowym, Wisła Kraków
na szczeblu światowym, Celtic Glasgow

pzdr :wink:

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Post autor: Chory »

Pingus tez ma rację, jak mam wybierać pomiędzy zakazem rac i śpiewek

Zakaz śpiewek :lol2: :lol2: :lol2: :roll:

Z powodów bezpieczeństwa pewnie ? :wink:

Przejdz sie na mecz i kazdy z ligowych klubow ma jakas faja przyspiewke która w wykonaniu paru/parunastu tysiecy ludzi robi naprawde pioronujące wrażenie.

A race juz sa rzadko wykorzystywane do prowokacji czy jak to bless napisal S&S :)

A to że Legia ma najgorszych kiboli(pod wzgledem kultury-bo pod wzgledem sily to juz nie raz zostali obici) to wiadome nie od dzisiaj.Starowka,Wilno itd.

I zaciekawilo mnie to co napsial Trojek.Za takie pierdoly kibice dostaja dozywotni zakaz stadionowy?Jak dla mnie żenada.Odwalaja teraz pewnie cyrk zeby potem pochwalic sie jak to oni walcza z wybrykami zamiast przejsc do konkretów.

I na koniec dla przeciwników rac(wejdzcie koniecznie):
http://pl.youtube.com/watch?v=QrCgyTygG2E

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Chory pisze:

A to że Legia ma najgorszych kiboli(pod wzgledem kultury-bo pod wzgledem sily to juz nie raz zostali obici) to wiadome nie od dzisiaj.
Bo ma ich najwiecej. Promil od 100 tys. to 100. Wśród kibiców Arki jest pewnie tylko jeden pojeb. Ja znam w pyte kibiców Legii i nie ma wśród nich zadnego pojeba i w znacznej mierze są to fantastyczni i inteligentni ludzie.

Suma sumarum. Nie generalizujmy i nie wylewajmy swych frustracji przy okazji tego tematu...
Obrazek

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Post autor: Chory »

Nie mówie o kibicach tylko chuliganach.Kibic wiadomo że jest normalny i nie mialem zamiaru generalizowac ale nie kumam zachowan Legionistów po zdobyciu tutyłu MP.Gdyby przegrali to bym zrozumial ze frustracja sie narodzila.

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Siweuszu, Ty porownales chodzenie na mecze do grania w bitewniaki. wszystko to sa porownania - nie widze powodu, aby moje byly gorsze od Twoich...
poza tym nie lapiecie o co mi chodzi... na stadionie nie bylem juz dawno (co nie znaczy, ze nigdy), ale to nie zabrania mi krytykowania nagannych zachowan kiboli...

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Chory pisze:Nie mówie o kibicach tylko chuliganach.Kibic wiadomo że jest normalny i nie mialem zamiaru generalizowac ale nie kumam zachowan Legionistów po zdobyciu tutyłu MP.Gdyby przegrali to bym zrozumial ze frustracja sie narodzila.
debili nie brakuje - jedni niszcza wlasne miasto, inni zabijaja - wszystko w imie barw klubowych. zalosc...

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Szaman pisze: debili nie brakuje
Jasne, że nie brakuje. Aczkolwiek nie każdy kto zapali racę zaraz zdemoluje starówke. Granica między nimi - choć według niektórych dość płynna - istnieje
Obrazek

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Szaman pisze:Siweuszu, Ty porownales chodzenie na mecze do grania w bitewniaki
Nie, ja porównałem ludzi, którzy nie widzą a mają zdanie na jakiś temat a Ty porównujesz czynności. Widzę, że nie wytłumaczymy sobie pewnych rzeczy.
Pozdro.

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Kruti pisze:
Szaman pisze: debili nie brakuje
Jasne, że nie brakuje. Aczkolwiek nie każdy kto zapali racę zaraz zdemoluje starówke. Granica między nimi - choć według niektórych dość płynna - istnieje
masz calkowita racje! ale decyzje w/s rac podjela UEFA i my musimy sie jej podporzadkowac czy nam sie to podoba czy nie. rownie dobrze moglibysmy protestowac, bo UEFA nie chce wprowadzic powtorek wideo czy drugiego sedziego w polu.
dla mnie wzorem jest Anglia - mieli u siebie sajgon, a teraz sa to najbezpieczniejsze stadiony swiata. trybuny zaczynaja sie tuz za linia boiska - a przeciez angielscy kibice slyna w swiecie bynajmniej nie z lagodnosci barankow...
komentarze, ze angielscy kibole dalej maja ustawki, nic tu nie zmieni. na stadionach jest spokoj.
Siweusz pisze:Widzę, że nie wytłumaczymy sobie pewnych rzeczy.
Pozdro.
tu sie zgadzamy...

ODPOWIEDZ