Opad szczeny... DANDYSA, jeśli jużKharn pisze:...dyndasa...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderator: Kołata
Opad szczeny... DANDYSA, jeśli jużKharn pisze:...dyndasa...
W Anglii tak grająKarol N. pisze:Czy opłaca się wystawiać hordę nocnych goblinów z łukami i sztandarowym armii z spider bannerem, gdy nie gra się armią nocnych goblinów tylko standardowo z orkowym generałem w klocku savagy? Bo idea jest taka, że taka horda miała by podejść postrzelać i potem zostać przeniesiona dzięki orkowym szamanom cal od wroga żeby wypuścić fanole i jeszcze trochę postrzelać.
Główne moje pytanie jest takie czy to by dobrze współpracowało z resztą armii gdy may w niej trolle i czy było by możliwe utrzymanie ich w zasięgu bsb'ks i generała?
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Zawsze mi się myliOpos pisze:Opad szczeny... DANDYSA, jeśli jużKharn pisze:...dyndasa...
Wychodzi na to, że sie jaralem to rozpiska, a ja poprostu wkleilem taką co była na nocnikow z poison bannerem XD Wiem, że maja inny system punktowania. A co do nocnikow, chodziło mi o to, że jego rozpiska miala zwykłego, a tam skąd to wziąłem był lekki błąd, dlatego napisałem, że szaman nie był nocny. Zawsze można sprawdzić czy u nas byłoby tylko 12-8ślivek pisze:Wiesz dlaczego wygrał? poczytaj system punktowania. Jakby u nas ktoś zagrał tym i zdobywał same 12-8 to by nie wygrał. Tam taka metoda się sprawdzała. Zresztą w dziale turnieje wyjazdowe masz relację polskiej ekipy która tam grała w tym roku.
Zmiana którą zrobiłeś (zwykły goblin na nocnika) to imho błąd i ja właśnie wziął bym zwyklaka.
Poza tym rozpiska ok ale bez jakichś zachwytów nad super kminą. Fajnie by było zobaczyć np. dwellersy skutecznie rzucone na taki oddział 100 nocników