NBA
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Ja pierwsze finały, które oglądałem do pistons vs lakers w czasach "bad boys" i "show time".
Kibicuję bykom od samego początku, ale druga runda i postraszenie pacers to chyba max ich możliwości.
W tym roku obstawiam heat vs clippers i wygraną tych drugich. 1/3 sezonu bez crisa paula i mimo to trzeci wynik w lidze. Do tego najdłuższa ława w lidze: collison, crawford, davis, granger, dudley to byliby czołowi gracze w innych zespołach.
W drugiej rundzie:
heat vs nets
pacers vs bulls
spurs vs blazers
clippers vc grizzlies (IMO niedźwiadki zrobią sensację i pogonią thunder )
Kibicuję bykom od samego początku, ale druga runda i postraszenie pacers to chyba max ich możliwości.
W tym roku obstawiam heat vs clippers i wygraną tych drugich. 1/3 sezonu bez crisa paula i mimo to trzeci wynik w lidze. Do tego najdłuższa ława w lidze: collison, crawford, davis, granger, dudley to byliby czołowi gracze w innych zespołach.
W drugiej rundzie:
heat vs nets
pacers vs bulls
spurs vs blazers
clippers vc grizzlies (IMO niedźwiadki zrobią sensację i pogonią thunder )
Hej, hej tu NBA
Ja pamiętam od finałów Chicago vs Portland, później Phoenix...
Jako że wolę underdogów to zawsze kibicowałem przeciwnikom Byków, tylko teraz mi ich brakuje - co by nie mówić to była świetna drużyna.
Ja pamiętam od finałów Chicago vs Portland, później Phoenix...
Jako że wolę underdogów to zawsze kibicowałem przeciwnikom Byków, tylko teraz mi ich brakuje - co by nie mówić to była świetna drużyna.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
ja też oglądam wszystko od bardzo dawna
Od paru sezonów kibicuje spurs i liczę na ich ostatni taniec po mistrzostwo , w zeszłym roku miami uciekło spod noża teraz ciężko im to będzie powtórzyć.
nie lekceważyłbym wizards z gortatem , mogą sporo namieszać ,tak samo drużyna nets
W drugiej rundzie:
heat vs raptors
pacers vs wizards
spurs vs blazers
clippers vs oklahoma
Od paru sezonów kibicuje spurs i liczę na ich ostatni taniec po mistrzostwo , w zeszłym roku miami uciekło spod noża teraz ciężko im to będzie powtórzyć.
nie lekceważyłbym wizards z gortatem , mogą sporo namieszać ,tak samo drużyna nets
W drugiej rundzie:
heat vs raptors
pacers vs wizards
spurs vs blazers
clippers vs oklahoma
Widzę, że nikt tu w moje byki nie wierzy.
Zauważcie jednak 2 rzeczy. Chłopaki mają chyba 3 lub 4 najlepszy bilans w lidze po meczu gwiazd, czyli gdy udało im się ustabilizować grę po trzęsieniach ziemi, które nawiedziły Chicago: kolejna kontuzja Rose'a i transfer Denga. Wyrwano im dwa kły, a mimo to chłopaki nadal potrafią ugryźć.
Po drugie Chicago mają najlepszą obronę w lidze, a w post season wygrywa się obroną. IMO zamęczą Washington i wygrają 4:2. Atuty Wizards to jedynie Wall i Beal na obwodzie, bo pod koszem Byki potrafią zdominować każdego. Na nieszczęście wizards na pozycjach 1-2 w Byczkach grają 2 pitbulle czyli Butler i Hinrich.
Sorry Marcinku, życzę Ci jak najlepiej, ale Twój team nie przebije się do drugiej rundy.
Zauważcie jednak 2 rzeczy. Chłopaki mają chyba 3 lub 4 najlepszy bilans w lidze po meczu gwiazd, czyli gdy udało im się ustabilizować grę po trzęsieniach ziemi, które nawiedziły Chicago: kolejna kontuzja Rose'a i transfer Denga. Wyrwano im dwa kły, a mimo to chłopaki nadal potrafią ugryźć.
Po drugie Chicago mają najlepszą obronę w lidze, a w post season wygrywa się obroną. IMO zamęczą Washington i wygrają 4:2. Atuty Wizards to jedynie Wall i Beal na obwodzie, bo pod koszem Byki potrafią zdominować każdego. Na nieszczęście wizards na pozycjach 1-2 w Byczkach grają 2 pitbulle czyli Butler i Hinrich.
Sorry Marcinku, życzę Ci jak najlepiej, ale Twój team nie przebije się do drugiej rundy.
Też jestem w szoku. Paul to jedno, ale Blake Griffin po raz kolejny udowadnia, że nie dorósł to tej ligi mentalnie. W sezonie zasadniczym bryluje, a jak przychodzi co do czego, okazuje się miękką fają.
Myślałem, że pod ręką Riversa ten zespół okrzepł, ale najwyraźniej poza pakowaniem piły do kosza, chłopaki nic więcej nie potrafią.
Myślałem, że pod ręką Riversa ten zespół okrzepł, ale najwyraźniej poza pakowaniem piły do kosza, chłopaki nic więcej nie potrafią.
Ja kibicuję przede wszystkim GSW za styl gry, uwielbiam szybką koszykówkę (moim ulubionym teamem był zawsze phenix suns z nashem w czasie jego prime )
Te playoffy obstawiałbym następującą (narazie tylko awanse po pierwszej rundzie bo dalej nie ma sensu):
Pacers wizards
brooklyn miami
spurs portland
GSW Oklahoma
Te playoffy obstawiałbym następującą (narazie tylko awanse po pierwszej rundzie bo dalej nie ma sensu):
Pacers wizards
brooklyn miami
spurs portland
GSW Oklahoma
DE 8k
VC 3k
ChD 3k
VC 3k
ChD 3k
A gdzie w ogóle puszczają NBA. W telewizji publicznej niestety chyba nie??
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
No to pooglądałem
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
"Dobre czytanie gry", "piękny floater", "świetna penetracja".
Wszystkim spragnionym NBA polecam stronę:
http://bt.davka.info/
Ja sobie uzupełniam w ten sposób meczyki, których nie pokazują na NC+.
Wystarczy tylko nie sprawdzać rano wyników, bo mecze pojawiają się już następnego dnia. Zajebista jakość i brak głosu pana Michałowicza to największe atuty tych transmisji.
Wszystkim spragnionym NBA polecam stronę:
http://bt.davka.info/
Ja sobie uzupełniam w ten sposób meczyki, których nie pokazują na NC+.
Wystarczy tylko nie sprawdzać rano wyników, bo mecze pojawiają się już następnego dnia. Zajebista jakość i brak głosu pana Michałowicza to największe atuty tych transmisji.
Kurde obstawiłem sobie awanse w pierwszekj turze w zakładach bukmacherskich i wszystko idzie zgodnie z planem, poza moimi kochanymi bykami. Co za fail.
Lepie było postawić na waszyngton, wtedy byłbym zawsze wygrany. Albo kasa, albo satysfakcja z awansu ukochanej drużyny.
Lepie było postawić na waszyngton, wtedy byłbym zawsze wygrany. Albo kasa, albo satysfakcja z awansu ukochanej drużyny.
Pierwsza zasada bukmacherska.
Zapomnij o sentymentach
Zapomnij o sentymentach
Co prawda to prawda, ale wierzyć trzeba do końca. Najgorsze jest to, że nie bardzo wiadomo co poszło źle. Niby bykom brakuje armat, ale nadrabiają to obroną i walką na tablicach. Suma sumarum przegrali dwa niezwykle stykowe mecze, więc ciężko stwierdzić, że byli słabsi.
Niestety cięzko mi się wypowiedzieć, bo meczu NBA nie widziałem od dawna. Szczerze mówiąć to zaskakuje mnie to, że ktoś w kraju nad Wisłą z taką zaciekłością śledzi mecze NBA. Czy naprawdę tylko NC+ nadaje te mecze. Może euro spotr czy coś Naprawdę z chęcią pooglądałbym