Cała przyjemność po mojej stronieLuc pisze:@Opos - bądź przeklęty![]()
![]()
![]()
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderator: Gremlin
Cała przyjemność po mojej stronieLuc pisze:@Opos - bądź przeklęty![]()
![]()
![]()
No bez przesady, nie wierzysz w chłopakówLuc pisze: Kolejny turniej/grę wystawię sobie chyba Eternal Guards(nigdy na nich nie grałem, wrzucę tam jakiegoś penera do środka aby trzymał to w ryzach i full wsparcie z magii....A CO!)
Pewnie dostanę jakiś rydwan w twarz i się na tym skończy
To samo robi kowboj a kosztuje 3x mniejAzgaroth pisze:No bez przesady, nie wierzysz w chłopakówLuc pisze: Kolejny turniej/grę wystawię sobie chyba Eternal Guards(nigdy na nich nie grałem, wrzucę tam jakiegoś penera do środka aby trzymał to w ryzach i full wsparcie z magii....A CO!)
Pewnie dostanę jakiś rydwan w twarz i się na tym skończyOstatnio 29 z razorem i wzmocnieni sygnaturką beasta roznieśli 4 necropolis knights
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Bardziej bym się kierował, że u Ciebie jest inna meta niż u mnie.Jacobs pisze:Nie wiem jak u was, ale ja zawsze jak Treekiny wystawiam, to nimi zamiatam. Nie wiem czy to dlatego, zę mam taki styl gry, zę u mnie robote robi Treeman i właśnie treekiny, czy dlatego że przeciwnik jest zdziwiony że widzi cos takiego na stole
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.