kto?!Smiechu pisze:Eeeee. Troche was ponosi z tym Piastowem.
Chcialbym przypomnieć że z tegoż miasta pochodzi obecny lider ligi jak, oraz odwieczny kapitan naszej reprezentacji na ETC.
Bitwa o Białystok 2014: master z Gwinta! 12-13 kwietnia.
Re: Bitwa o Białystok 2014: master z Gwinta! 12-13 kwietnia.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Cieszymy się, że klucz dotarł. Może wreszcie ktoś to wytnie i zamknie?
Chyba do Warszawy, bo w Białymstoku jakoś go nie ma. Nie manipuluj faktami.Robaczek pisze:Cieszymy się, że klucz dotarł.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Z ciekawostek, Piastów do niedawna był miastem o największej gęstości zaludnienia w Polsce. Teraz nas wyprzedziło Legionowo.Yudokuno pisze:aż sobie sprawdziłam - gmina w powiecie Pruszkowskim.... tam naprawdę kurier może nie docierać![]()
Robaczku, czasem wystarczy porysowany parkiet, żeby szkoła więcej nie gościła graczy- nie wszędzie jest Gorzów. Przestań zatem siać wiatr...
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Kolejna ciekawostka. Z Piastowa jest jeszcze Gąska i Lipek. Od niedawna jedną nogą Zielony, a do niedawna Kołata.
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2014, o 17:24 przez Dębek, łącznie zmieniany 1 raz.
![Obrazek](http://1.bp.blogspot.com/-Kj7kppEqaMo/TamMH9H6kEI/AAAAAAAABxg/U9en0C0nzwo/s1600/np-facebook-200.jpg)
Zamierzasz teraz jeszcze oskarżać kogoś o opóźnianie poczty polskiej? Może grożenie paniom na poczcie pomoże. Jeśli ktoś napisał, że klucz wysłał to wysłał.Siweusz pisze:Chyba do Warszawy, bo w Białymstoku jakoś go nie ma. Nie manipuluj faktami.
Widzisz, 2 razy prosiłem Ola, żeby to był kurier a nie Poczta...Robaczek pisze:Zamierzasz teraz jeszcze oskarżać kogoś o opóźnianie poczty polskiej? Może grożenie paniom na poczcie pomoże. Jeśli ktoś napisał, że klucz wysłał to wysłał.Siweusz pisze:Chyba do Warszawy, bo w Białymstoku jakoś go nie ma. Nie manipuluj faktami.
Także skończ swoje pieniactwo, ponieważ jesteś nieobeznany w temacie.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Ewentualnie, jeśli Rince napisał, że klucz wysłał, to napisał. Już Cię Robaczku tutaj parę osób podsumowało, więc mógłbyś rozważyć czy nie warto stonować wypowiedziRobaczek pisze: Zamierzasz teraz jeszcze oskarżać kogoś o opóźnianie poczty polskiej? Może grożenie paniom na poczcie pomoże. Jeśli ktoś napisał, że klucz wysłał to wysłał.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Uważasz, że wymienienie poczty na kuriera coś w mojej wypowiedzi zmienia? Co do piany, to czyż nie ty jesteś tym bijącym? ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
EDIT: łatwo sobie w internecie bez żadnych dowodów wycierać kimś gębę w nadmuchanej awanturze o pierdołę. Nie życzę znalezienia się po drugiej tronie. Gentleman nie potrzebuje wsparcia internetu czy forum żeby załatwić swoją sprawę. Oceniam zachowanie Siweusza i FW jako niskie. Internetowy terroryzm i tyle.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
EDIT: łatwo sobie w internecie bez żadnych dowodów wycierać kimś gębę w nadmuchanej awanturze o pierdołę. Nie życzę znalezienia się po drugiej tronie. Gentleman nie potrzebuje wsparcia internetu czy forum żeby załatwić swoją sprawę. Oceniam zachowanie Siweusza i FW jako niskie. Internetowy terroryzm i tyle.
A oceniaj, Rince też ocenił i wyszedł na... no, wyszedł jak wyszedł.
Dla mnie albo jesteś jakimś jego koleżką, albo po prostu jednym z tych anonimów, którzy nie byli, nie widzieli, ale znają się zaje*iście na wszystkim.
Dla mnie albo jesteś jakimś jego koleżką, albo po prostu jednym z tych anonimów, którzy nie byli, nie widzieli, ale znają się zaje*iście na wszystkim.
I tu jest kolejny problem. W odpowiedzi na ocenę zachowania ciągle wyjeżdżacie z argumentami osobistymi. Zamiast przeczytać dlaczego decydujecie się obrzucać kogoś publicznie błotem dowiaduję się, że się nie znam i jestem stronniczy jakby to miało odebrać mi prawo do racji.
Zastanawia mnie jeszcze jedno- co byście zrobili gdyby klucz wywiózł wam zagraniczny gość? Czy potraktowalibyście go tak samo?
Zastanawia mnie jeszcze jedno- co byście zrobili gdyby klucz wywiózł wam zagraniczny gość? Czy potraktowalibyście go tak samo?