kto?!Smiechu pisze:Eeeee. Troche was ponosi z tym Piastowem.
Chcialbym przypomnieć że z tegoż miasta pochodzi obecny lider ligi jak, oraz odwieczny kapitan naszej reprezentacji na ETC.
Bitwa o Białystok 2014: master z Gwinta! 12-13 kwietnia.
Re: Bitwa o Białystok 2014: master z Gwinta! 12-13 kwietnia.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Cieszymy się, że klucz dotarł. Może wreszcie ktoś to wytnie i zamknie?
Chyba do Warszawy, bo w Białymstoku jakoś go nie ma. Nie manipuluj faktami.Robaczek pisze:Cieszymy się, że klucz dotarł.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Z ciekawostek, Piastów do niedawna był miastem o największej gęstości zaludnienia w Polsce. Teraz nas wyprzedziło Legionowo.Yudokuno pisze:aż sobie sprawdziłam - gmina w powiecie Pruszkowskim.... tam naprawdę kurier może nie docierać
Robaczku, czasem wystarczy porysowany parkiet, żeby szkoła więcej nie gościła graczy- nie wszędzie jest Gorzów. Przestań zatem siać wiatr...
Kolejna ciekawostka. Z Piastowa jest jeszcze Gąska i Lipek. Od niedawna jedną nogą Zielony, a do niedawna Kołata.
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2014, o 17:24 przez Dębek, łącznie zmieniany 1 raz.
Zamierzasz teraz jeszcze oskarżać kogoś o opóźnianie poczty polskiej? Może grożenie paniom na poczcie pomoże. Jeśli ktoś napisał, że klucz wysłał to wysłał.Siweusz pisze:Chyba do Warszawy, bo w Białymstoku jakoś go nie ma. Nie manipuluj faktami.
Widzisz, 2 razy prosiłem Ola, żeby to był kurier a nie Poczta...Robaczek pisze:Zamierzasz teraz jeszcze oskarżać kogoś o opóźnianie poczty polskiej? Może grożenie paniom na poczcie pomoże. Jeśli ktoś napisał, że klucz wysłał to wysłał.Siweusz pisze:Chyba do Warszawy, bo w Białymstoku jakoś go nie ma. Nie manipuluj faktami.
Także skończ swoje pieniactwo, ponieważ jesteś nieobeznany w temacie.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Ewentualnie, jeśli Rince napisał, że klucz wysłał, to napisał. Już Cię Robaczku tutaj parę osób podsumowało, więc mógłbyś rozważyć czy nie warto stonować wypowiedziRobaczek pisze: Zamierzasz teraz jeszcze oskarżać kogoś o opóźnianie poczty polskiej? Może grożenie paniom na poczcie pomoże. Jeśli ktoś napisał, że klucz wysłał to wysłał.
Uważasz, że wymienienie poczty na kuriera coś w mojej wypowiedzi zmienia? Co do piany, to czyż nie ty jesteś tym bijącym?
EDIT: łatwo sobie w internecie bez żadnych dowodów wycierać kimś gębę w nadmuchanej awanturze o pierdołę. Nie życzę znalezienia się po drugiej tronie. Gentleman nie potrzebuje wsparcia internetu czy forum żeby załatwić swoją sprawę. Oceniam zachowanie Siweusza i FW jako niskie. Internetowy terroryzm i tyle.
EDIT: łatwo sobie w internecie bez żadnych dowodów wycierać kimś gębę w nadmuchanej awanturze o pierdołę. Nie życzę znalezienia się po drugiej tronie. Gentleman nie potrzebuje wsparcia internetu czy forum żeby załatwić swoją sprawę. Oceniam zachowanie Siweusza i FW jako niskie. Internetowy terroryzm i tyle.
A oceniaj, Rince też ocenił i wyszedł na... no, wyszedł jak wyszedł.
Dla mnie albo jesteś jakimś jego koleżką, albo po prostu jednym z tych anonimów, którzy nie byli, nie widzieli, ale znają się zaje*iście na wszystkim.
Dla mnie albo jesteś jakimś jego koleżką, albo po prostu jednym z tych anonimów, którzy nie byli, nie widzieli, ale znają się zaje*iście na wszystkim.
I tu jest kolejny problem. W odpowiedzi na ocenę zachowania ciągle wyjeżdżacie z argumentami osobistymi. Zamiast przeczytać dlaczego decydujecie się obrzucać kogoś publicznie błotem dowiaduję się, że się nie znam i jestem stronniczy jakby to miało odebrać mi prawo do racji.
Zastanawia mnie jeszcze jedno- co byście zrobili gdyby klucz wywiózł wam zagraniczny gość? Czy potraktowalibyście go tak samo?
Zastanawia mnie jeszcze jedno- co byście zrobili gdyby klucz wywiózł wam zagraniczny gość? Czy potraktowalibyście go tak samo?