![Obrazek](http://img144.imageshack.us/img144/7130/51844133ii9nh4.jpg)
He Hero
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
He Hero
Tutaj kolejna praca , znany , nudny model - jednak malowalo mi sie go tak samo jak maga bardzo fajnie i przyjemnie. Lube bardzo malowac HE , sa o wiele przyjemniejsze w malowaniu niz nudne lizaki...
Tarcza 10/10.
Na resztę figurki ledwo rzuciłem okiem - zbiera mi się na womit jak oglądam po raz n-ty tego helfa![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Srebrne metaliki do poprawy. Jesteś fenomenem - nie masz problemów ze złotym NMM (który jest koszmarny), a srebrny malujesz jak kamień.
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Na resztę figurki ledwo rzuciłem okiem - zbiera mi się na womit jak oglądam po raz n-ty tego helfa
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Srebrne metaliki do poprawy. Jesteś fenomenem - nie masz problemów ze złotym NMM (który jest koszmarny), a srebrny malujesz jak kamień.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
-
- Kretozord
Te same uwagi co do maga plus gwiazdki na płaszczu i tarczy mogły by być mniej białe, nie sprawiały by wtedy wrażenia cętek
Niestety freehand psuje tarczę bo nierówny![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
Niestety freehand psuje tarczę bo nierówny
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Z tylu miecza pada cien , bo nie ma tak ostrych przejsc na nim ( choc moglbym jeszcze dodac z 2 warstwy i tak , choc problem z nim byl taki , ze konczylem go na turnieju na kacu , sedziujac w miedzyczasie
Odnosnie FH to jest moj 4ty dopiero , wiem ze gwiazda jest krzywa , ale jesli nie bede cwiczyl to nigdy sie nie naucze dobrze tego robic...
Srebrny nmm musze zmienic , tylko nie wiem jakich kolorow uzywac , do tej pory robilem do shadow greya do space wolva... Doradzi ktos jakies lepsze kolorki ?
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Odnosnie FH to jest moj 4ty dopiero , wiem ze gwiazda jest krzywa , ale jesli nie bede cwiczyl to nigdy sie nie naucze dobrze tego robic...
Srebrny nmm musze zmienic , tylko nie wiem jakich kolorow uzywac , do tej pory robilem do shadow greya do space wolva... Doradzi ktos jakies lepsze kolorki ?
-
- Kretozord
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Widziałem elfa na żywo, niepowiem niepowiem.... wymiata ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ale freehand jest lekko krzywy![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Ale freehand jest lekko krzywy
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Rzeczywiście frihend krzywy, ale ja to bym chciał umieć chociaż takie robić
.
I faktycznie złoty nmm bardzo dobry ;]
Ogólnie praca na duży plus![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
I faktycznie złoty nmm bardzo dobry ;]
Ogólnie praca na duży plus
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Srebrny NMM - czarny i biały ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
- True Legionista
- "Nie jestem powergamerem"
bleee znowu on
.
Fajny podoba mi się.
Fajny podoba mi się.
O kurczę - muszę go zobaczyć w całej okazałości, bo na własne oczy widziałem tylko WIP...
Dziwne, wtedy ta gwiazdka nie wydawała się krzywa...
I tak bardzo mi się podoba
Dziwne, wtedy ta gwiazdka nie wydawała się krzywa...
I tak bardzo mi się podoba
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Bardzo ładna praca, całokształt prezentuje się bardzo fajnie. Złoty non metal bardzo ładny kolorystycznie, ze srebrnym trochę gorzej. Powinieneś popracować troszkę nad płynnością przejść, bo w niektórych miejscach widać, że ci nie wyszły idealnie, jak np. brzeg tarczy, miecz czy klejnot na rękojeści. Jest też problem z freehendami, gwiazdki mogły być równiejsze i lepiej rozmieszczone bo Elf wygląda trochę jakby przeleciało nad nim stado gołębi
. Ale ogólnie to bardzo ładna praca, gratuluje.
no... z tego co ja wiem to zloty sie maluje łatwiej niz srebrnyTomash pisze: jesteś fenomenem - nie masz problemów ze złotym NMM (który jest koszmarny)
fh tfoche krzywy, ale ogolnei calkiem ladnie
pozdrawiam, tak trzymaj