He Hero
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
He Hero
Tutaj kolejna praca , znany , nudny model - jednak malowalo mi sie go tak samo jak maga bardzo fajnie i przyjemnie. Lube bardzo malowac HE , sa o wiele przyjemniejsze w malowaniu niz nudne lizaki...
Tarcza 10/10.
Na resztę figurki ledwo rzuciłem okiem - zbiera mi się na womit jak oglądam po raz n-ty tego helfa
Srebrne metaliki do poprawy. Jesteś fenomenem - nie masz problemów ze złotym NMM (który jest koszmarny), a srebrny malujesz jak kamień.
Na resztę figurki ledwo rzuciłem okiem - zbiera mi się na womit jak oglądam po raz n-ty tego helfa
Srebrne metaliki do poprawy. Jesteś fenomenem - nie masz problemów ze złotym NMM (który jest koszmarny), a srebrny malujesz jak kamień.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
-
- Kretozord
Te same uwagi co do maga plus gwiazdki na płaszczu i tarczy mogły by być mniej białe, nie sprawiały by wtedy wrażenia cętek
Niestety freehand psuje tarczę bo nierówny
Niestety freehand psuje tarczę bo nierówny
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Z tylu miecza pada cien , bo nie ma tak ostrych przejsc na nim ( choc moglbym jeszcze dodac z 2 warstwy i tak , choc problem z nim byl taki , ze konczylem go na turnieju na kacu , sedziujac w miedzyczasie
Odnosnie FH to jest moj 4ty dopiero , wiem ze gwiazda jest krzywa , ale jesli nie bede cwiczyl to nigdy sie nie naucze dobrze tego robic...
Srebrny nmm musze zmienic , tylko nie wiem jakich kolorow uzywac , do tej pory robilem do shadow greya do space wolva... Doradzi ktos jakies lepsze kolorki ?
Odnosnie FH to jest moj 4ty dopiero , wiem ze gwiazda jest krzywa , ale jesli nie bede cwiczyl to nigdy sie nie naucze dobrze tego robic...
Srebrny nmm musze zmienic , tylko nie wiem jakich kolorow uzywac , do tej pory robilem do shadow greya do space wolva... Doradzi ktos jakies lepsze kolorki ?
-
- Kretozord
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Widziałem elfa na żywo, niepowiem niepowiem.... wymiata
Ale freehand jest lekko krzywy
Ale freehand jest lekko krzywy
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Rzeczywiście frihend krzywy, ale ja to bym chciał umieć chociaż takie robić .
I faktycznie złoty nmm bardzo dobry ;]
Ogólnie praca na duży plus
I faktycznie złoty nmm bardzo dobry ;]
Ogólnie praca na duży plus
Srebrny NMM - czarny i biały
- True Legionista
- "Nie jestem powergamerem"
bleee znowu on .
Fajny podoba mi się.
Fajny podoba mi się.
O kurczę - muszę go zobaczyć w całej okazałości, bo na własne oczy widziałem tylko WIP...
Dziwne, wtedy ta gwiazdka nie wydawała się krzywa...
I tak bardzo mi się podoba
Dziwne, wtedy ta gwiazdka nie wydawała się krzywa...
I tak bardzo mi się podoba
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Bardzo ładna praca, całokształt prezentuje się bardzo fajnie. Złoty non metal bardzo ładny kolorystycznie, ze srebrnym trochę gorzej. Powinieneś popracować troszkę nad płynnością przejść, bo w niektórych miejscach widać, że ci nie wyszły idealnie, jak np. brzeg tarczy, miecz czy klejnot na rękojeści. Jest też problem z freehendami, gwiazdki mogły być równiejsze i lepiej rozmieszczone bo Elf wygląda trochę jakby przeleciało nad nim stado gołębi . Ale ogólnie to bardzo ładna praca, gratuluje.
no... z tego co ja wiem to zloty sie maluje łatwiej niz srebrnyTomash pisze: jesteś fenomenem - nie masz problemów ze złotym NMM (który jest koszmarny)
fh tfoche krzywy, ale ogolnei calkiem ladnie a figurka jest tak oklepana bo poprostu jest dobra
pozdrawiam, tak trzymaj