Pare noobowskich pytań v2
Moderator: Afro
Re: Pare noobowskich pytań v2
Ja i internatach w niegram w wh
Czy to żer, czy to wróg.
Żelazobrzuchy dadzą radę.
Najpierw pobijemy,
A potem to zjemy.
Żelazobrzuchy dadzą radę.
Najpierw pobijemy,
A potem to zjemy.
Powiem ci na euro przeciwko komu mamy lepiej lub gorzej.Hoax pisze:Mógłby mi ktoś po krótce wypisać jakie są dobre, a jakie kiepskie paringi dla ogrów? Jeśli dobre/złe to ze względu na co? Pytam pod kątem gry turniejowej na obecnej mecie.
Przymierzałem się do HE, ale to chyba nie to, więc rozglądam się dalej.
He średni
We dobry/ średni
Empire średni
woch średni
de nie wiem
df nie wiem (nie grałem przeciwko nowym dwarfom)
TK dobry/bardzo dobry
skaven dobry/średni ( w zależności jak będzie strzelał z latarki i z brassorba)
CD słaby
Bretonia słaby/średni
VC średni/słaby ( w zależności od rozpy)
DOC średni/słaby ( w zależności od rozpy)
BEstie średni/dobry
Orcs średni/ słaby
Ogólnie wszystko co ma słońce powoduje że jest to dla nas słaby paring.
Haha, widzę że kolejne czarnowidztwo

Wisła Kraków.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Nie chce zabrzmieć chamsko ale o jakości armii powinni się wypowiadać Ci co chociaż raz w życiu byli w top 15 są na masterach. Reszta ma po prostu problem z wygrywaniem jako takim 

Ostatnio zmieniony 28 kwie 2014, o 07:35 przez kubencjusz, łącznie zmieniany 1 raz.
He he czyli sam sobie muszę bana wstawić za durne wypowiedzi. Zaś forum powinno być otwarte dla dwóch ogrów z naszej jaskini.kubencjusz pisze:Nie chce zabrzmieć chamsko ale o jakości armii powinni się wypowiadać Ci co chociaż raz w życiu byli w top 15 są na masterach. Reszta ma po prostu problem z wygrywaniem jako takim

To co powiedziałem to są ogólne stwierdzenia i tyle:).
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
1-2 osoby zrobią to względnie obiektywnie. Dokładnie takAfro pisze:czyli co? tylko 1-2 osoby mają prawo stwierdzić czy ogry są silne? ;p

- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Another target to nie to samo co another unit. Rozważ że RAW pozwala na zmiane celu( bohatera) oczywiście kulasz ponownie czy banner Ci nie pomoże ale można snipować każdego hero po kolei z oddziału z bannerem. I niestety jest to poparte zasadami.sly pisze:odbijasz na inny legalny oddział. Nie może na inną postać z tego oddziału.