Mroczny Ład
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Chętnie ich pozabijam. Bardzo fajni, szczególnie połączenie jasnego błękitu z ciemną czerwienią.
- Ars_alit_artificiem
- Wałkarz
Naprawdę nieźle się prezentują te ostrza mieczy
- Naviedzony
Ale zdjęcia dużo by zyskały robione na jednolitym tle. Nie musimy podziwiać zawartości twoich półek.
Spokojnie. Wszystkiego się nauczę w tym i tajemnych arkan fotografii ale malowanie jeszcze nie jest skończone. Nie potrafię malować twarzy, także takowe zostawiam na jakiś sprzyjający czas. Poza tym muszę wykończyć ogólnie modele. Z mojej twórczości najbardziej jestem zadowolony z malowania broni i samych konwersji
ale dziękuję
ale dziękuję
Przepraszam za jakość zdjęć nigdy nie byłem dobry w ich robieniu. Za to w przerwie nad pracą magisterską wpadłem na pomysł zrobienia nowej konwersji. Także mam nową figurkę, która może robić za championa od warlocków, dreadlorda i zarazem czarodziejkę
Edit: nogi jej jeszcze poprawie
- Naviedzony
No fajnie, fajnie. Nogi, jak zauważyłeś, do poprawy. Jako champion warlocków nie przejdzie, ale na czarkę bardzo spoko.
- Naviedzony
Pewnie, że się nadają, ale na litość... TŁO! Zwykła pusta kartka za plecami tych modeli zmieniłaby wszystko na korzyść.
- Kacpi 1998
- Masakrator
tu nawet nie chodzi o tło ale o szpan na wiedzmina i dawn of war
następnym razem w tle będzie telewizor
a na serio to je wykończ, zrób coś na sztandarze i skombinuj jakąś kartkę
następnym razem w tle będzie telewizor
a na serio to je wykończ, zrób coś na sztandarze i skombinuj jakąś kartkę
- Naviedzony
A poza tym widzę, że do Naggarond przyszła w końcu moda z Ulthuanu na jasny błękit. Jesteście trochę opóźnieni, w tym sezonie modna jest zieleń Avelornu.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Te koniki takie czarne jak po spreju zostawisz czy coś będziesz robić ? ( chyba że aparat kłamie i one nie są tylko w podkładzie)
dawn of war <3
dawn of war <3
Koniki są na czarnym podkładzie i oczywiście będę dalej malować w wolnej chwili mam jeszcze jedną magiczkę do skonwertowania na koniku i może wtedy wymaluje wszystkie trzy figurki generalnie są jeszcze do dopracowania. Na razie zależało mi na dobraniu odpowiednich kolorów. Żółty i zielony to są eksperymenty zakończone powodzeniem
Bohater na CO.
Kociołek
Shades i meduza
Rydwan
Bohater na cold one'ie na zdjęciach wyszedł nieco dziwnie, ale w rzeczywiśtości wygląda lepiej z tej konwersji jestem szczególnie zadowolony, bowiem była trudna i ryzykowana. Moglem zniszczyć dwa, ładne modele, ale efekt wyszedł wedle wyobrażenia.
Kociołek
Shades i meduza
Rydwan
Bohater na cold one'ie na zdjęciach wyszedł nieco dziwnie, ale w rzeczywiśtości wygląda lepiej z tej konwersji jestem szczególnie zadowolony, bowiem była trudna i ryzykowana. Moglem zniszczyć dwa, ładne modele, ale efekt wyszedł wedle wyobrażenia.
- Martin von Carstein
- Kradziej
Myślę iż zamiast tak improwizować powinieneś zbudować (o ile nie kupić) pudło bezcieniowe i nabyć/wydrukować solidne tło.
Figurki na zdjęciach będą o wiele lepiej wyglądać.
Figurki na zdjęciach będą o wiele lepiej wyglądać.