Spokojnie. Wszystkiego się nauczę w tym i tajemnych arkan fotografii ale malowanie jeszcze nie jest skończone. Nie potrafię malować twarzy, także takowe zostawiam na jakiś sprzyjający czas. Poza tym muszę wykończyć ogólnie modele. Z mojej twórczości najbardziej jestem zadowolony z malowania broni i samych konwersji
Przepraszam za jakość zdjęć nigdy nie byłem dobry w ich robieniu. Za to w przerwie nad pracą magisterską wpadłem na pomysł zrobienia nowej konwersji. Także mam nową figurkę, która może robić za championa od warlocków, dreadlorda i zarazem czarodziejkę
Jako, że jestem wyjątkowo zadowolony z cold one knightów to wrzucam ich fotki modele jeszcze są do wykończenia, ale myślę, że stan nadaje się do prezentacji.
tu nawet nie chodzi o tło ale o szpan na wiedzmina i dawn of war
następnym razem w tle będzie telewizor
a na serio to je wykończ, zrób coś na sztandarze i skombinuj jakąś kartkę
A poza tym widzę, że do Naggarond przyszła w końcu moda z Ulthuanu na jasny błękit. Jesteście trochę opóźnieni, w tym sezonie modna jest zieleń Avelornu.
Koniki są na czarnym podkładzie i oczywiście będę dalej malować w wolnej chwili mam jeszcze jedną magiczkę do skonwertowania na koniku i może wtedy wymaluje wszystkie trzy figurki generalnie są jeszcze do dopracowania. Na razie zależało mi na dobraniu odpowiednich kolorów. Żółty i zielony to są eksperymenty zakończone powodzeniem
Bohater na cold one'ie na zdjęciach wyszedł nieco dziwnie, ale w rzeczywiśtości wygląda lepiej z tej konwersji jestem szczególnie zadowolony, bowiem była trudna i ryzykowana. Moglem zniszczyć dwa, ładne modele, ale efekt wyszedł wedle wyobrażenia.
Myślę iż zamiast tak improwizować powinieneś zbudować (o ile nie kupić) pudło bezcieniowe i nabyć/wydrukować solidne tło.
Figurki na zdjęciach będą o wiele lepiej wyglądać.