[Katowice 11.05..14.] Euro Vol.3 W Rudym Goblinie

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Re: [Katowice 11.05..14.] Euro Vol.3 W Rudym Goblinie

Post autor: zaf »

Heretic pisze:Zapraszam do mnie do domu. Bedziesz obserwatorem z ramienia ONZ :wink:
Do Ciebie to ja na bitwe moge pojechac ale nie ogladać parowanie,które mozna w necie zrobic :P

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

No ale po kiego?

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Bo fajnie jest ogladać parowanie na zywo.
Ja to lubie

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Grzesiu ja rozumiem, ale i tak mam mnóstwo roboty z organizacja, wiec moze odpuścimy sobie ten element. :wink:
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

zaf pisze:....
Robert czy mógłbyś losowanie przedturniejowe zrobić np online na Universal Battle
Powinien.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Marks
Falubaz

Post autor: Marks »

Parowanie na UB zabiera jakieś 5 minut, optowałbym za takim rozwiązaniem.
Puszka Pandory, o immersji w grach
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Imo bez przesady...

Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Jezeli Robert ma za duzo pracy to przeciez aprowanie moze zrobic kto inny też na UB.

Marks ma doswiadczenie niech to machnie i bedzie
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

ej - ale że co to ma niby zmienić? :)... naprawdę uważacie że w czasie tego parowania dzień wcześniej dochodzi do jakiś "nadużyć"? Dajcie spokój i tyle ..... do niczego to nie prowadzi. Do zobaczenia na miejscu ! :mrgreen:
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Marks
Falubaz

Post autor: Marks »

Nikt tak nie myśli, nikt tak nie napisał, a ta propozycja jest po to, aby tanim kosztem (5 minut "roboty") takie insynuacje nigdy się nie pojawiły.
Puszka Pandory, o immersji w grach
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Taaa...nie pojawiły :mrgreen: Spoko :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Powiem tej części z was, która twierdzi ,,bądź" prewencyjnie dba by mnie oskarżono o oszukiwanie , ze dwukrotnie na dwa razy wzialem bye(właśnie po to, by mnie nie oskarżano), wiec wasze insynuacje to potwarz. Naprawdę przykro czytać. Jak widać nieważne jakie środki zastosuje włącznie z takimi, które teoretycznie zabierają mi szanse na wygranie to i tak część z Was węszy spisek. Nie oszukuje, bo nie musze [-X . Jak znajdę czas to zrobię Wam to losowanie. Prosze bardzo. Tylko jak mam to zrobić, bo nie korzystam z UB.

Piotr wezmę Twoje okulary, ale napisz jeszcze dzień przed turniejem ku przypomnieniu
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Popełniasz dwa błędy. Czytasz wypociny trolli i na nie odpowiadasz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Eldritch pisze:Popełniasz dwa błędy. Czytasz wypociny trolli i na nie odpowiadasz.
Przyjacielu wiesz, ze te same osoby brak odpowiedzi elwykorzystalyby do dalszego trollowania. Jestem organizatorem i muszę reagować na takie rzeczy.
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2014, o 20:10 przez Heretic, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Szacuneczek, harujesz przy turnieju i jeszcze tłumaczysz, że nie jesteś wielbłądem.
W moim klubie na prowokację odpowiada się w języku trolli - siłą ;)
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

oszczędzcie trollom pokarmu, może Marks Ci to machnie, może ja jak sam nie chcesz, wystarczy zasygnalizować potrzebę i klub chętnie pomoże

A jak chcesz sam, to dam Ci passy moje do UB na PW, też wystarczy że dasz znać

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

nie rozumiem emocji, które wzbudza losowanie par... jak taka jest wola ludu, niech Robert zrobi to online... ale serio tego nie rozumiem...
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Zapraszam wszystkich!!! Zostało jeszcze parę miejsc. Osoby, które jeszcze nie wpłaciły proszę o uiszczenie przedpłaty.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Dzis przeleje

Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Robert nie mam zamiaru się o to spierać, to była propozycja
nie masz czasu ok.

Co do uczestnictwa - przeleje dzis lub jutro

ODPOWIEDZ