Do Ciebie to ja na bitwe moge pojechac ale nie ogladać parowanie,które mozna w necie zrobicHeretic pisze:Zapraszam do mnie do domu. Bedziesz obserwatorem z ramienia ONZ
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Do Ciebie to ja na bitwe moge pojechac ale nie ogladać parowanie,które mozna w necie zrobicHeretic pisze:Zapraszam do mnie do domu. Bedziesz obserwatorem z ramienia ONZ
Powinien.zaf pisze:....
Robert czy mógłbyś losowanie przedturniejowe zrobić np online na Universal Battle
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Przyjacielu wiesz, ze te same osoby brak odpowiedzi elwykorzystalyby do dalszego trollowania. Jestem organizatorem i muszę reagować na takie rzeczy.Eldritch pisze:Popełniasz dwa błędy. Czytasz wypociny trolli i na nie odpowiadasz.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.