zorientowałem się dopiero na turnieju, bo tytuł na górze dalej był po angielskuMarks pisze:W takim razie zwracam honor.

Poza tym parowanie było zrobine w terminie i nie poganialiśmy więc chyba dało radę, a ile zabawy

zorientowałem się dopiero na turnieju, bo tytuł na górze dalej był po angielskuMarks pisze:W takim razie zwracam honor.
Pełna zgoda-Qc- pisze:
Poza tym parowanie było zrobine w terminie i nie poganialiśmy więc chyba dało radę, a ile zabawy![]()
Chyba wszyscy obecni wiedzą o kim ta uwaga. Ja powiem szczerze że takiego chamstwa to nie widziałem dawno. Sam się lubię napić ale to co ten gość wyprawiał to ludzkie pojęcie przechodzi....zachowanie jak na wiejskiej dyskotece...kudłaty pisze: No i odwieczny wniosek, picie alkoholu trzeba łączyć z kulturą a nie tylko możliwością picia, jest to wtedy znacznie przyjemniejsze dla tych co się lepiej kontrolują.
PiotrB pisze:kudłaty pisze: Chyba wszyscy obecni wiedzą o kim ta uwaga. Ja powiem szczerze że takiego chamstwa to nie widziałem dawno. Sam się lubię napić ale to co ten gość wyprawiał to ludzkie pojęcie przechodzi....zachowanie jak na wiejskiej dyskotece...
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 1#p1225301RedScorpion pisze:Można prosić o dokładne wyniki?