Orcze Gniazdo 24-25 maja Szczyrk

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Re: Orle Gniazdo 24-25 maja Szczyrk

Post autor: Heretic »

Dydu pisze:Piotrzer chcesz się nawalić to sie umów na impreze i sie nawal, jak jedziesz na turniej to szanuj innych, którzy przyjechali tam grać.
Chyba łatwiej się wyrazić tego nie da.

@Jarek. Ostatnio sedzia rozsadzil to na 10:10. Poza tym takie darmowe 20 wypacza wyniki.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

Heretic pisze:@Jarek. Ostatnio sedzia rozsadzil to na 10:10. Poza tym takie darmowe 20 wypacza wyniki.
Trolled :D

A tak już serio, dlaczego jeśli Piotrze miałbym z tobą grać 4 bitwę i jesteś dla mnie dobrym paringiem mam dostać kogoś innego kto tak dobrym paringiem już nie jest?
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Nie widzę problemu w nawaleniu się jak meserszmit i w zagraniu następnego dnia czwartej gry. Jak Piter nie umie pić to jego problem. Ja w każdym bądź razie poproszę o 20:0 jeśli mój przeciwnik nie przyjdzie a nie zmianę paringów.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Nie "nie umie" tylko "woli spać"... jak do tej pory wstawałem i grałem - ale teraz - koniec z tym :). Z mojej strony koniec tematu - widzę że nie pogadam z proplayerami :) Zdrówko....
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Grolshek pisze: w każdym bądź razie
mamy cię to jest błąd :D

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Robert, Dydu - Wy się naprawdę zestarzeliście :shock:
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Yudokuno pisze:Robert, Dydu - Wy się naprawdę zestarzeliście :shock:
Ja się lubie nawalic, ale zawsze wstaje na bitwe.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

JarekK pisze:
Zanim zaczniesz szukać błędów naucz się rozpoczynać zdanie wielką literą.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Grolshek pisze:
JarekK pisze:
Zanim zaczniesz szukać błędów naucz się rozpoczynać zdanie wielką literą.
Masz mnie :oops:

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Yudokuno pisze:Robert, Dydu - Wy się naprawdę zestarzeliście :shock:
Wiesz ja jestem niemalże abstynentem. Natomiast jak juz pije to w opor :twisted: Uważam jednak, ze nieładnie jest nie przyjść i nie dać znać. Byc moze sie zestarzalem w sensie , ze doroslem. Piotrze nie jestem proplayerem [-X. Twoje zdrowie... :wink:
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Pixel
Wodzirej

Post autor: Pixel »

Cześć, mam na imię Karol i piję od 18 roku życia...

Nie róbcie tutaj internetowego forum AA :wink:
- W życiu nie zobaczysz dwóch rzeczy: pierwszego stołu i cycków.

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Też podoba mi się postawa Yudo, fantazja. Najpierw wypisywanie, ile to młodych nie jest na forum, jak to rodzice przez plecy zaglądają, by chwile potem, mając rangę admina, kpić ludzi, którym się nie podoba robienie z turnieju alkoimprezy. Zdecyduj się, czy jesteś praworządny admin pilnujący porządku w imię dzieciaczków, czy Taka-Przecież-Wyluzowana-Laska, bo na razie to niespójne jest :D

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Domin - dzieciaku - mimo wszystko dla Ciebie to "Pani Taka-Przecież-Wyluzowana-Laska"bo przecież matka i żona. Nikt tu nie mówi o alkoimprezach ale o prawie do samostanowienia czym jest dla każdego rozrywka. Nie potrzebnie zacząłem ten temat. Żałuję... Jeśli ktoś jedzie na mastera i ma 18 lat - może robić co zechce - jeśli zgłosi orgom że nie zagra jakieś bitwy to jest jego sprawa....koniec kropka.
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Nie chciałem nikogo obrazić, do Agi zwracałem się do tej pory na "Ty" nie na "Pani", to nie miało być obraźliwe przecież :). Co do samego tematu alkoholu to go nie podejmuję, raczej jest mi obojętny - ktoś do gry się raczej znajdzie. Ktoś chce grać niech gra, nie chce niech nie gra, nie mój interes. Chciałem raczej zwrócić uwagę na niezrozumiałą, bo niespójną dla mnie postawę Yudo. Jak ktoś się poczuł urażony, proszę o wybaczenie.

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Też podoba mi się postawa Yudo, fantazja. Najpierw wypisywanie, ile to młodych nie jest na forum, jak to rodzice przez plecy zaglądają, by chwile potem, mając rangę admina, kpić ludzi, którym się nie podoba robienie z turnieju alkoimprezy. Zdecyduj się, czy jesteś praworządny admin pilnujący porządku w imię dzieciaczków, czy Taka-Przecież-Wyluzowana-Laska, bo na razie to niespójne jest

Forum, to jedno, wspominki z łezką w kąciku oka to drugie. Swoją drogą nie zrozumiesz fantazji dawnych masterów, jeśli ich nie przeżyłeś. To nie były żadne alkoimprezy, dzieciaki też były pośród nas. Żaden nie ucierpiał, grzecznie wychowali się pośród nas i jakoś pod most nikt nie trafił. Ale tez, jak już pisałam, nikt nie robił wielkiego halo, że jego przeciwnik właśnie śpi u jego stóp, pod blatem :mrgreen: Tu chodzi po prostu o to, że czasy się zmieniają, za naszych chyba tylko Malal spędzał swoje zycie na rozkminach i liczeniu punktów do ligi ;P

Sama jedną z najpiękniejszych bitew przeżyłam z Fluffym, kiedy to wynieśliśmy sobie blat na parking, do słoneczka, obok blatu postawiliśmy piwka, a na samym środku stołu stała nabita shisha ( Michale, to TRZEBA powtórzyć!)
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

Yudokuno pisze: Sama jedną z najpiękniejszych bitew przeżyłam z Fluffym, kiedy to wynieśliśmy sobie blat na parking, do słoneczka, obok blatu postawiliśmy piwka, a na samym środku stołu stała nabita shisha ( Michale, to TRZEBA powtórzyć!)
NO wespół z Fluffem czesto ciupiemy podobnie tylko nie na parkingu a w domku :D Zapraszamy do Krakowa. Ja czekam na wykonianie stołu specjalnie do gry w WFB :D

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

Yudokuno pisze:
Forum, to jedno, wspominki z łezką w kąciku oka to drugie. Swoją drogą nie zrozumiesz fantazji dawnych masterów, jeśli ich nie przeżyłeś. To nie były żadne alkoimprezy, dzieciaki też były pośród nas. Żaden nie ucierpiał, grzecznie wychowali się pośród nas i jakoś pod most nikt nie trafił. Ale tez, jak już pisałam, nikt nie robił wielkiego halo, że jego przeciwnik właśnie śpi u jego stóp, pod blatem :mrgreen: Tu chodzi po prostu o to, że czasy się zmieniają, za naszych chyba tylko Malal spędzał swoje zycie na rozkminach i liczeniu punktów do ligi ;P

Sama jedną z najpiękniejszych bitew przeżyłam z Fluffym, kiedy to wynieśliśmy sobie blat na parking, do słoneczka, obok blatu postawiliśmy piwka, a na samym środku stołu stała nabita shisha ( Michale, to TRZEBA powtórzyć!)
=D>
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Zapewne wpadne z rodzinka ;)

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Obrazek

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

no! :mrgreen:
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Aga, powtorzymy :) Moze przy odrobinie szczescia w Szczyrku :) Swoja droga, Szczyrk, Kozlow.. Nie zrobilby ktos mastera w Szczawnicy alibo Kroscienku nad Dunsjcem, tam taaaakie pstragi sa.. I śliwowica :mrgreen:

ODPOWIEDZ