Tu mnie maszGrolshek pisze:Bo mogą.Luc pisze:Podaj jeden racjonalny powód dlaczego miałby być zbanowany ten przedmiot ?Przemcio pisze:tak, że pewnie zbanują na euro ten item
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Moderator: Gremlin
Tu mnie maszGrolshek pisze:Bo mogą.Luc pisze:Podaj jeden racjonalny powód dlaczego miałby być zbanowany ten przedmiot ?Przemcio pisze:tak, że pewnie zbanują na euro ten item
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Luc pisze:Bo mogą.Grolshek pisze:Podaj jeden racjonalny powód dlaczego miałby być zbanowany ten przedmiot ?Luc pisze:tak, że pewnie zbanują na euro ten item
Pewnie zbanują, albo zostawią jeno zwykłe lasy które na ETC przechodzą. Choć nie zdziwię się jak utną całość, od razu przypominam sobie zbanowane uber-mega-przegięte płotki od demonówPrzemcio pisze:tak, że pewnie zbanują na euro ten item
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
gdzie to masz zapisane?Dydu pisze:Demony maja boba budowniczego, to czemu by mieli WE zbanowac lasy, a z tymi magicznymi to i tak nie ma tam nic przegietego.
Co do strzalek, to chodzi o zakaz brania 2x na oddziale, a nie dublowanie w armii.
to jest akurat dosc proste. gdyby nie bylo tego dopisku 'dopoki zyje bearer' to oddzial by mial unbreakable nawet jak ten by zginal.Luc pisze:Nie wiem o co chodzi z banerem do MR3 i Unbreaka bo pisze "Once per Game until end turn" a zaraz obok dopisek "dopóki żyje bearer" - więc wtf ?
kolejny raz slysze o zakazie brania strzalek 2xna oddzial tak wiec istnieje prawdopodobienstwo, ze nowy AB nadpisuje w tym wypadku ta konkretna zasade.Shino pisze:zakaz duyblowania w armii masz w rb.Dydu pisze:Co do strzalek, to chodzi o zakaz brania 2x na oddziale, a nie dublowanie w armii.
Nie ma nic co pozwala na wrzucanie wielokrotnych magicnzych przedmiotow.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie