Mamikon not dead
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Noki's Caucasian Studio
Bardzo fajny NMM
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Myślałem że oba są twoje ;D ale i tak mi się obie prace podobająNokimam pisze:Chodzi o te moje prace, nie Artura?
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- Kacpi 1998
- Masakrator
Obie fajne ale coś się ostanio obijasz
wczesniej to 3 gobliny dziennie a teraz to jakaś ręka na tydzień, nie ładnie
Aż tak dobrze juz maluje? hahahahaFuxiorr pisze:Myślałem że oba są twoje ;D ale i tak mi się obie prace podobająNokimam pisze:Chodzi o te moje prace, nie Artura?
Dzieki!
Haha bo noga mi sie zrasta i juz moge chodzić, co prawda jak psychopata zabójca z horrorów utykający na jedna nogę ale chodze A tak na serio to nie miałem weny jakos... Ale teraz jest juz lepiejKacpi 1998 pisze:Obie fajne ale coś się ostanio obijasz
Dzieki!
Pozdro!
Pan Mamikon
- Kacpi 1998
- Masakrator
xavier wygląda najsłabiej a reszta się jakoś trzyma poziomu
Nie obijam się... uczę się malować aero:Kacpi 1998 pisze: coś się ostanio obijasz
Pierwszy model pomalowany aero:
drugie:
trzecie:
Prosze o opinie
Pozdro )
Pan Mamikon
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Szkoda troszkę, że się na aero przesiadasz. Rozumiem, wieksza łatwość uzyskiwania przejść, może szybkość malowania... Ale masz talent pędzlowy, wiec imho powinieneś ćwiczyć malowanie pedzlem ...
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Opinie? zacząłeś lecieć na łatwizne i tracisz swój styl. Akurat do wfb aero nie jest niezbędny.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Gobas siedzący na ramieniu orka wygląda na nieskończonego. Sam ork jest bardzo fajny . Natomiast jeźdźcy - no cóż... Widać linie połączeń, futro nie wygląda absolutnie na futro, sztandar też dość suaby... Tutaj jestem raczej na nie, choć - poza łączeniami - łatwo można poprawić te figsy...
- Kacpi 1998
- Masakrator
ten goblin na ramieniu bardzo słaby a skóra orków na dzikach taka za mało kolorowa jak dla mnie