Mamikon not dead
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Kacpi 1998
- Masakrator
Re: Noki's Caucasian Studio
Bardzo dobry ale:
-skrzydła mają inny kolor
-tufty są zbyt regularnie naklejone a nie wymieszane 2 kolory
-skrzydła mają inny kolor
-tufty są zbyt regularnie naklejone a nie wymieszane 2 kolory
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
+1Azgaroth pisze:Rewelacyjny Chyba najlepsza Twoja praca
Studiuj, Noki, techniki, ponoć moskiewskie kobitki dysponują niezłym wachlarzem tychże ...
Co do trawki - wcale nie jest tak źle, wielu robi sporo marniejsze. Jeśli mógłbym coś doradzić, to tyle, ze dobrze jest mieć niską, krótką trawkę do obsadzania podstawowego i do tego dwa, trzy tufty w różnych kolorach do wsadzania wyższych kępek. Wtedy robisz w ten sposób, że większość podstawki stanowi np. piasek z niską trawką, a gdzieniegdzie wtykasz nieregularnie (np. w małych grupach po 3 szt.) kępki wyższego tuftu. Odcienie wg uznania. Wtedy wygląda to jeszcze bardziej naturalnie, niż u Ciebie. Poza tym wychodzi taniej, niż naklejanie tuftu na potęgę na całej podstawce ...
Ostatnio zmieniony 5 maja 2014, o 17:13 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kacpi 1998
- Masakrator
Czyli wczesniej malowałeś jak amatorNaviedzony pisze:Mocarne. Nadajesz się na profesjonalistę.
Ale parówa jesteśKacpi 1998 pisze:Czyli wczesniej malowałeś jak amatorNaviedzony pisze:Mocarne. Nadajesz się na profesjonalistę.
No trzeba przyznać, mój poziom jest jeszcze amatorski, dopiero się uczę wszystkiego, mam jakieś podwaliny ale wszystko jeszcze przede mną( mam nadzieję ).
Pan Mamikon
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Profi utrzymuje się z tego, co robi. Mam nadzieję, że dasz radę. Dbaj o oczy, bo to jest pięta achillesowa tego zajęcia...
- Kacpi 1998
- Masakrator
Druga noga poszła ?Nokimam pisze: mam duzo wolnego czasu
Ale i tak nawet fajny wyszedł
Na wiekszych fotach mozna by sie czepiac (a pewnie jest czego ) ,ale na tych rewelka I tak jak slucznie zauwazyli Twoja najlepsza praca (widac ,ze sie przykladales ... gladki nmm itp.) . Sztandar z tylu no wlasnie o takie gladkie malowanie mi chodzilo
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Bo jeszcze nigdy tak ładnie nie pomalowałeś figurki.Nigdy chyba jeszcze nie pisaliście mi takich miłych rzeczy
Kolor samej wiwerny mi nie leży ale poza tym praca wygląda bardzo ładnie