Freestylowe gadki
Moderator: Afro
Re: Freestylowe gadki
całkowicie się zgadzam
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Szkoda, bo wywalili inne głupie limity ze starego booka, a hunter dalej nie może być generałem.
Moim zdaniem fluffowo by pasował jako generał, pomimo że samotnik i śmiga po górach.
A swoją drogą wystawiał ktoś z was huntera na stonehornie?
Moim zdaniem fluffowo by pasował jako generał, pomimo że samotnik i śmiga po górach.
A swoją drogą wystawiał ktoś z was huntera na stonehornie?
Wisła Kraków.
W domu, gdzie wyjątkowo mógł być generałem, wystawiła go moja dziewczyna i muszę stwierdzić, że po klocku TG się przejechał jak po maśle. Nie jest taki zły, ale szkoda, że nie może być generałem.
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
Chociaż z drugiej strony było kilka pomysłów na grę nim i kilka rozpisek, a wnioskując z relacji graczy - spisywał im się. Ja jednak wciąż nie mam odwagi wystawić go w rozpisce, jakoś wolę standard
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
Będziemy mieć jeszcze mocniejszą armię
Wisła Kraków.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Ja wystawiłem dwóch hunterów na stonehornach. Tylko że to było na turnieju bohaterów. Z limitem 1000 pkt.
Zobaczysz
Wisła Kraków.
No u mnie zajebiście, raz przez niezdaną panikę (10 z przerzutem, żeby nie było ;D ) cała armia mi uciekła w 1 turze za stół. A raz zniszczyłem działa zanim zrobiły jakieś znaczące straty i wlepiłem maskę. Przez te prawie 10 lat jak gram w batla, dwa razy tylko grałem z imperium
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Jak macie lore of beast to imperium nie powinno być strasze. Z deathem też nie powinno. Jak maw czy heaven to nie wiem.
Heaven na imperium nie jest złe jak wylosujesz komete to kampisz się za górką dopóki nie zniszczysz artylerii,meaneater'ami można coś jeszcze ustrzelić i pokombinować z działem,ale ogólnie najlepiej się schować i liczyć na 10:10
Przeze mnie droga w miasto utrapienia,
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Kurde, skoro heaven nie jest złe... I liczyć na 10:10. To u nas w świętokrzyskim cholerne nooby grają skoro da się imperium z deathem maskę wcisnąć
Zależy kto jest po drugiej stronie jak jest koks to przyjmujesz inny styl gry a jak noob to na więcej możesz sobie pozwolić,nie mówie że death jest zły ale ja tam wolę heaven a to 10:10 to taki sarkazm bo zawsze da się wcisnąć maske
Przeze mnie droga w miasto utrapienia,