[Katowice 11.05..14.] Euro Vol.3 W Rudym Goblinie

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re: [Katowice 11.05..14.] Euro Vol.3 W Rudym Goblinie

Post autor: QQrydza »

Piknie napisane Solo, piknie
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

"usurper" na tym się skupmy :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

zachallangeowałbym Cię ale masz rozpiske zasajdowana pod moja armie - jezeli masz podobna do Marysia :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

-Qc- pisze:zachallangeowałbym Cię ale masz rozpiske zasajdowana pod moja armie - jezeli masz podobna do Marysia :D
ja mam własną rozpę :) Ale zagrać możemy co najwyżej na UB :( chociaż ten generator tam jest chory...albo możecie do mnie wpaść na kilka dni i wygrać się do woli...
Niestety nie przyjadę . Zmusili mnie w sobotę do zrobienia imprezy i za pewno szybko się to nie skończy. Dlatego zwalniam miejsce :( Bardzo mi przykro bo miejsce i ludzie sa super...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Wolfgar
Chuck Norris

Post autor: Wolfgar »

niestety muszę przeprosić, także się nie pojawię z powodów niezależnych od mojej woli. Niestety proszę o skreślenie.

Awatar użytkownika
haggis
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: haggis »

Niestety będę musiał sobie odpuścić turniej, do piątku nadgodziny w pracy i sobota.
Firma mi zrekompensuje straty moralne, więc przedpłata może pójść na puchar

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Wielka Szkoda Panowie. No cóż haggis jak to kiedyś Marek napisął- dzięki za pierwszą kolejkę :D

@Piotrze w takim razie Twoje okulary zabiorę do Szczyrku.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

Mnie na 90% tez niestety nie będzie.
xYz

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

a będzie tam ktokolwiek :D ?

Awatar użytkownika
Lothar
Chuck Norris

Post autor: Lothar »

Ja będę :mrgreen:
Przeze mnie droga w miasto utrapienia,
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

odpadam - egzamin w we wtorek mi wypadł

Nie wiem jak to działa, jakby co nie mam nic przeciwko zeby przedplate zostawic - ale jezeli 4 dni przed turniejem mozna ja cofnac to bylbym wdzieczny :)

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Solo pisze:a będzie tam ktokolwiek :D ?
Ja chyba wpadnę :)

Spoko Solo nieliczac Haggisa osoby, które się wypisują to osoby, które jeszcze nie wpłaciły. Chyba bedziemy mieli rekordowo niska ponaddwudziestoosobowa frekwencje. Slaby turniej #-o

:D

Nie pękaj Sopo. Jeszcze parę osób moze się dopisze. Nie wiadomo co Z reszta Czewy, Kofta i innymi.

Nawiasem mówiąc bardzo dziękuję Tym z was, którzy musieli zrezygnować za to, ze piszecie ze was nie będzie. To bardzo dobrze o was świadczy.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Awatar użytkownika
Pinka
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Pinka »

Twister i ja niestety odpadamy tym razem... Mam nadzieję, że na następny uda nam się wybrać:)

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Pinka pisze:Twister i ja niestety odpadamy tym razem... Mam nadzieję, że na następny uda nam się wybrać:)
Oczywiście zapraszam Was i wszystkich innych chętnych.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Ja niestety oddaje skwarze pole... ale na Orczym Gnieździe już bede :D

Awatar użytkownika
Marks
Falubaz

Post autor: Marks »

Za to Kofta powinien być, czekam na potwierdzenie.
Puszka Pandory, o immersji w grach
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

No nareszcie jakaś dobra wiadomość. Marks wystarczy mi potwierdzenie wpłaconej przedplaty :wink:

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

Solo nie panikuj
Ja będe ;) pozatym turniej ten ma renome 20os +
i pewnie tyle bedzie nawet jak kilka os. napisze ze cos im wypadło

r.j.
Pseudoklimaciarz

Post autor: r.j. »

Cześć wszystkim

Ja potwierdzam, że będę.

Mam pytania co do terenów:
1. czy gramy na aktualnych zasadach co do budynków, tzn. nie ma budynków?
2. czy gramy na mapach sporządzonych przez Furiona, które tak entuzjastycznie przyjęto na forum ETC?

Ponadto, jeżeli ktoś jedzie z Częstochowy, najprawdopodobniej będę mógł zabrać 3 osoby w jedną stronę (tj. do Katowic).

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Gramy na mapki EtC 2013, bo takie mam. Cieszę się, ze potwierdzasz, ale pamiętaj o dokonaniu przedpłaty.

ODPOWIEDZ