[Katowice 11.05..14.] Euro Vol.3 W Rudym Goblinie
Re: [Katowice 11.05..14.] Euro Vol.3 W Rudym Goblinie
Piknie napisane Solo, piknie
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
zachallangeowałbym Cię ale masz rozpiske zasajdowana pod moja armie - jezeli masz podobna do Marysia
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
ja mam własną rozpę Ale zagrać możemy co najwyżej na UB chociaż ten generator tam jest chory...albo możecie do mnie wpaść na kilka dni i wygrać się do woli...-Qc- pisze:zachallangeowałbym Cię ale masz rozpiske zasajdowana pod moja armie - jezeli masz podobna do Marysia
Niestety nie przyjadę . Zmusili mnie w sobotę do zrobienia imprezy i za pewno szybko się to nie skończy. Dlatego zwalniam miejsce Bardzo mi przykro bo miejsce i ludzie sa super...
Wielka Szkoda Panowie. No cóż haggis jak to kiedyś Marek napisął- dzięki za pierwszą kolejkę
@Piotrze w takim razie Twoje okulary zabiorę do Szczyrku.
@Piotrze w takim razie Twoje okulary zabiorę do Szczyrku.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
Mnie na 90% tez niestety nie będzie.
xYz
Ja będę
Przeze mnie droga w miasto utrapienia,
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.
odpadam - egzamin w we wtorek mi wypadł
Nie wiem jak to działa, jakby co nie mam nic przeciwko zeby przedplate zostawic - ale jezeli 4 dni przed turniejem mozna ja cofnac to bylbym wdzieczny
Nie wiem jak to działa, jakby co nie mam nic przeciwko zeby przedplate zostawic - ale jezeli 4 dni przed turniejem mozna ja cofnac to bylbym wdzieczny
Ja chyba wpadnęSolo pisze:a będzie tam ktokolwiek ?
Spoko Solo nieliczac Haggisa osoby, które się wypisują to osoby, które jeszcze nie wpłaciły. Chyba bedziemy mieli rekordowo niska ponaddwudziestoosobowa frekwencje. Slaby turniej
Nie pękaj Sopo. Jeszcze parę osób moze się dopisze. Nie wiadomo co Z reszta Czewy, Kofta i innymi.
Nawiasem mówiąc bardzo dziękuję Tym z was, którzy musieli zrezygnować za to, ze piszecie ze was nie będzie. To bardzo dobrze o was świadczy.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
Oczywiście zapraszam Was i wszystkich innych chętnych.Pinka pisze:Twister i ja niestety odpadamy tym razem... Mam nadzieję, że na następny uda nam się wybrać:)
Ja niestety oddaje skwarze pole... ale na Orczym Gnieździe już bede
Za to Kofta powinien być, czekam na potwierdzenie.
Puszka Pandory, o immersji w grach
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
No nareszcie jakaś dobra wiadomość. Marks wystarczy mi potwierdzenie wpłaconej przedplaty
Cześć wszystkim
Ja potwierdzam, że będę.
Mam pytania co do terenów:
1. czy gramy na aktualnych zasadach co do budynków, tzn. nie ma budynków?
2. czy gramy na mapach sporządzonych przez Furiona, które tak entuzjastycznie przyjęto na forum ETC?
Ponadto, jeżeli ktoś jedzie z Częstochowy, najprawdopodobniej będę mógł zabrać 3 osoby w jedną stronę (tj. do Katowic).
Ja potwierdzam, że będę.
Mam pytania co do terenów:
1. czy gramy na aktualnych zasadach co do budynków, tzn. nie ma budynków?
2. czy gramy na mapach sporządzonych przez Furiona, które tak entuzjastycznie przyjęto na forum ETC?
Ponadto, jeżeli ktoś jedzie z Częstochowy, najprawdopodobniej będę mógł zabrać 3 osoby w jedną stronę (tj. do Katowic).
Gramy na mapki EtC 2013, bo takie mam. Cieszę się, ze potwierdzasz, ale pamiętaj o dokonaniu przedpłaty.