Temat filmowy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Temat filmowy
"Prisoners", po naszemu "Labirynt". Daje radę, trochę dziurawy, ale można obejrzeć. Ciężkie powietrze od początku do końca w filmie.
Widziałem nowego "Robocopa". O rety, ale to szmira... Nie, to nie kwestia starego filmu i zrzędzenia fana. Nowy zwyczajnie jest do niczego pod każdym względem. Keaton, Oldman... Co oni tu robili w ogóle? Samuel L. Jackson jako-tako jak gospodarz programu.
Gokish pisze:Durin pisze:Ja o arrow cos dodam
Po finalowej scenie ostatniego odcinka zbieralem szczeke z podlogi
Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
musiałem kliknąć i sprawdzić co tam bylo bo zapomniałem
tak tru tru dobra końcówka
ej obejrzyj wczorajszy...
To prawda że Fury jednak na prawdę nie żyje? W ostatnim odcinku M A ofSh. ta laska "z jak zgwałciłem waszą matkę" zaczęła pracować dla Starka... !? Wtf?
No ba! Obowiązkowa pozycja -mnie się marzy żeby Arrow stał się Avengersem .... lub żeby choć to połączyli bo uniwersum na prawdę żyje... na amerykańskich forach aż WRZY!
"Wrzy"? U licha, co tam się dzieje?:PPiotrB pisze:na amerykańskich forach aż WRZY!
Puszka Pandory, o immersji w grach
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
troszku malo mozliwe biorac pod uwage, ze green arrow jest z DC a avengersi z marvela. Ci jednak maja swojego hawkeya. chociaz zapewne o tym wieszPiotrB pisze: Obowiązkowa pozycja -mnie się marzy żeby Arrow stał się Avengersem .... lub żeby choć to połączyli bo uniwersum na prawdę żyje... na amerykańskich forach aż WRZY!
by zrobic to o czym piszesz by musieli zaczac krecic filmy na podstawie 'amalgam comics'
ok, w przyszlym tygodniu zakonczenie drugiego sezonu arrow wiec moge sie zabrac za ogladanie
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
1) Co du Fury-ego, to obejrzyj Kapitana Amerykę 2 najpierw, jeżeli nie oglądałeś.PiotrB pisze:Gokish pisze:Durin pisze:Ja o arrow cos dodam
Po finalowej scenie ostatniego odcinka zbieralem szczeke z podlogi
Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
musiałem kliknąć i sprawdzić co tam bylo bo zapomniałem
tak tru tru dobra końcówka
ej obejrzyj wczorajszy...
To prawda że Fury jednak na prawdę nie żyje? W ostatnim odcinku M A ofSh. ta laska "z jak zgwałciłem waszą matkę" zaczęła pracować dla Starka... !? Wtf?
No ba! Obowiązkowa pozycja -mnie się marzy żeby Arrow stał się Avengersem .... lub żeby choć to połączyli bo uniwersum na prawdę żyje... na amerykańskich forach aż WRZY!
Arrow Avengersem? Pomyliłeś uniwersum. Co najwyżej do Ligi Sprawiedliwych moze dołączyć (o ile tam nie jest) u boku Latarni, Batmana i Supermena.
Nie rozumiesz;) cap. Ameryka 2 oczywiście oglądałem ale tam fury sie odnajduje żywy. To jest powiedziane również późnej w Ma of shield. Ale w tym tygodniu ta laska od furego przechodzi do starka twierdząc ze fury naprawdę nie żyje. Przerazilem sie
Eeee tam. Najwyraźniej podała wersję oficjalną. Pierwszoplanowe postacie giną tylko w Grze o TronPiotrB pisze:Nie rozumiesz;) cap. Ameryka 2 oczywiście oglądałem ale tam fury sie odnajduje żywy. To jest powiedziane również późnej w Ma of shield. Ale w tym tygodniu ta laska od furego przechodzi do starka twierdząc ze fury naprawdę nie żyje. Przerazilem sie
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kurde, ostatnio jedynie na temat jakichś seriali są nieliczne pozytywne opinie, a przynamniej jakaś dyskusja... O filmach fobularnych chyba trza pomału zapominać, bo tylko kichy i kichy. Dawno nic ciekawego nie można stąd wyłuskać. Ostatnio... chyba Hobbit tylko
jesli chodzi o filmy to czekam na nowego x-mena - days of future past.
calkiem niezle sie zapowiada. mam tylko nadzieje, ze w trailerze nie pokazali wszystkiego wartego obejrzenia
calkiem niezle sie zapowiada. mam tylko nadzieje, ze w trailerze nie pokazali wszystkiego wartego obejrzenia
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Z fabularnych to w sumie niczego ciekawego nie widziałem ostatnio... Takiego, żeby powiedzieć kumplowi: "obejrzyj koniecznie". Ale i też mniej oglądam, niż kiedyś, bo czasu brakuje.
Widziałem też tego "Wilka z Wall Street". Nie powiem, miejscami się szczerze śmiałem, DiCaprio dał sobie radę świetnie, ale sam film taki sobie.
Widziałem też tego "Wilka z Wall Street". Nie powiem, miejscami się szczerze śmiałem, DiCaprio dał sobie radę świetnie, ale sam film taki sobie.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Przede wszystkim trwa 3 godziny. Serio! Trzy godziny!!! Jest śmieszny (scena z DiCaprio na cieżkim haju jest przezabawna) i pewnie całkiem trafnie oddaje klimat tamtych czasów, ale żeby rozwlekać go aż tak bardzo...
he he ale to właśnie taki film ... poszliśmy na niego w 4 osoby - dwóm ( w tym mnie ) się bardzo podobał a dwojgu się bardzo nie podobał...ja jak zaczęli bełkotać po prochach to myślałem że się uduszę ze śmiechu laska która siedziała obok piorunowała mnie wzrokiem patrząc z pogardą to na ekran to na mnie ...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Prawie umarłem ze śmiechu, kiedy dotarł do schodów. Motyw z telefonem też był zresztą kozacki. Cała scena była super.ja jak zaczęli bełkotać po prochach to myślałem że się uduszę ze śmiechu
co z tym das botem bo oglądałem parę razy ale nie jakąś uber długaśną. znaczy jest jakaś fajniejsza?
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293