Asasyni
Moderator: Yudokuno
3 miejsce na Arenie (i najwyzsze skavenami bodaj) mialo wlasnie asasyna w rozpie
z tego co wiem, sprawdzil sie ;]
z tego co wiem, sprawdzil sie ;]
- Paraszczak
- Falubaz
TP...błagam cie...mowa o DE assassinach! Przeczytałem 3 posty Pitagorasa i sie posmarkałem. Chodziło o jakąś "żywotność". Kolega jest raczej świeży w świecie Warhammera, jemu trzeba pomóc, a nie robić w ch**a.
Assassini są do dupy i basta. Byliby fajni za 50 pts i 2 na slot. Ale nie są.
Assassini są do dupy i basta. Byliby fajni za 50 pts i 2 na slot. Ale nie są.
To by było faktycznie coś. Ale są teraz rzeczywiście beznadzejni, a ich koszt punktowy to jakaś masakra.Assassini są do dupy i basta. Byliby fajni za 50 pts i 2 na slot. Ale nie są.
To chyba jednostka, co do której żywię największe nadzieje w nowym AB. Bo klimacik ma fantastyczny. Sam nawet sobie model kiedyś kupiłem, ale przerobiłem go na shade'a. W sumie jako assassin ciągle jest wystawialny - więc tylko czeka na lepsze czasy.
"Wake up, Mr. Freeman. Wake up, and smell the ashes..."
oj, przepraszam.
ogladalem wczesniej skavenskigo assasyna by skaven w galerii i cos mi sie jeszcze nie przestawily procesy myslowe ;p
o DElfickim assasynie sie nie wypowiem, bo nigdy takiego pana nie spotkalem.
Edit: sie czepiasz Artein.
ogladalem wczesniej skavenskigo assasyna by skaven w galerii i cos mi sie jeszcze nie przestawily procesy myslowe ;p
o DElfickim assasynie sie nie wypowiem, bo nigdy takiego pana nie spotkalem.
Edit: sie czepiasz Artein.
Ostatnio zmieniony 18 paź 2007, o 18:15 przez TruePunk, łącznie zmieniany 1 raz.
prawie oplułam monitor ze śmiechu....o DElfickim skavenie sie nie wypowiem, bo nigdy takiego pana nie spotkalem.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

- Paraszczak
- Falubaz
Do Pitagorasa:
Sorry za lekki offensik w kilku poprzednich postach, ale czasem mnie ponosi. Chyba już za długo w tym bagnie siedzę i nie dochodzi do mnie, że są jeszcze ludzie, którzy dopiero zaczynają.
Przepraszam jeszcze raz i chętnie odpowiem na jakiekolwiek pytania, najlepiej na priv msg.
pzdr: Jakub Paraszczak
Sorry za lekki offensik w kilku poprzednich postach, ale czasem mnie ponosi. Chyba już za długo w tym bagnie siedzę i nie dochodzi do mnie, że są jeszcze ludzie, którzy dopiero zaczynają.
Przepraszam jeszcze raz i chętnie odpowiem na jakiekolwiek pytania, najlepiej na priv msg.
pzdr: Jakub Paraszczak