Asasyni

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Asasyni

Post autor: Pitagoras »

Co myślicie o asasynach. Moim zdaniem są nieźli dopóki są schowani(nie można ubić w pewnym sensie), a kiedy już walczą to można im dać magiczną ochronę i jedziesz. Co o nich myślicie. :?:
Obrazek

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

3 miejsce na Arenie (i najwyzsze skavenami bodaj) mialo wlasnie asasyna w rozpie
z tego co wiem, sprawdzil sie ;]

Awatar użytkownika
Paraszczak
Falubaz

Post autor: Paraszczak »

TP...błagam cie...mowa o DE assassinach! Przeczytałem 3 posty Pitagorasa i sie posmarkałem. Chodziło o jakąś "żywotność". Kolega jest raczej świeży w świecie Warhammera, jemu trzeba pomóc, a nie robić w ch**a.

Assassini są do dupy i basta. Byliby fajni za 50 pts i 2 na slot. Ale nie są.

Awatar użytkownika
Shenq
Chuck Norris

Post autor: Shenq »

Ja tam zawsze assasina wystawiam i sie sprawdza, zwłaszcza jak sie przeciwnik nie spodziewa ze go mamy

Awatar użytkownika
Jonas
Wałkarz

Post autor: Jonas »

Assassini są do dupy i basta. Byliby fajni za 50 pts i 2 na slot. Ale nie są.
To by było faktycznie coś. Ale są teraz rzeczywiście beznadzejni, a ich koszt punktowy to jakaś masakra.
To chyba jednostka, co do której żywię największe nadzieje w nowym AB. Bo klimacik ma fantastyczny. Sam nawet sobie model kiedyś kupiłem, ale przerobiłem go na shade'a. W sumie jako assassin ciągle jest wystawialny - więc tylko czeka na lepsze czasy.
"Wake up, Mr. Freeman. Wake up, and smell the ashes..."

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

oj, przepraszam.
ogladalem wczesniej skavenskigo assasyna by skaven w galerii i cos mi sie jeszcze nie przestawily procesy myslowe ;p

o DElfickim assasynie sie nie wypowiem, bo nigdy takiego pana nie spotkalem.

Edit: sie czepiasz Artein.
Ostatnio zmieniony 18 paź 2007, o 18:15 przez TruePunk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

TruePunk pisze:o DElfickim skavenie sie nie wypowiem, bo nigdy takiego pana nie spotkalem.
przyznam że ja też nie :roll:

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

o DElfickim skavenie sie nie wypowiem, bo nigdy takiego pana nie spotkalem.
prawie oplułam monitor ze śmiechu....
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Paraszczak
Falubaz

Post autor: Paraszczak »

Do Pitagorasa:

Sorry za lekki offensik w kilku poprzednich postach, ale czasem mnie ponosi. Chyba już za długo w tym bagnie siedzę i nie dochodzi do mnie, że są jeszcze ludzie, którzy dopiero zaczynają.

Przepraszam jeszcze raz i chętnie odpowiem na jakiekolwiek pytania, najlepiej na priv msg.

pzdr: Jakub Paraszczak

ODPOWIEDZ