Po długich nudnych siedmiu latach nareszcie udało mi się powrócić do Warhamca, póki co tylko modelarsko, bo do grania jeszcze mnie nie ciągnie

W każdym razie chciałbym w tym temacie zamieszczać swoje prace licząc na wasze wsparcie w postaci komentarzy, opinii oraz wskazówek, abym mógł rozwijać swój, dosyć niski, poziom malowania figurek. No to jedziemy.
Na początek stara konwersja Battle Standard Bearer'a, konwersja i malowanie za "starych" czasów, swojego rodzaju punkt odniesienia do prac, które będę robił po reaktywacji;-)

Weteran, dosyć już starych Warrior'ów. Stara konwersja nowe malowanie.

Regiment Warrior'ów. Nowe malowanie, ale na szybko. Nie przepadam za tymi modelami, więc nie chciałem się nad nimi zbytnio skupiać, wystarczy żeby wyglądały OK, jako oddział.

No i figurka malowana jako pierwsza po reaktywacji, a właściwie przemalowywana z wcześniejszego dosyć cienkiego malowania. Troll Slayer.

To by było póki co na tyle, proszę o komentarze, ewentualne poprawki będę nanosił później teraz będę malował coś od początku na max możliwości, bo to najwięcej mi sprawia frajdy. Chce przy okazji kolejnego malowania spróbować odwzorować szkocką kratę, żeby był to motyw przewodni w mojej armii. Zna ktoś może sposób na PRO kratę?

PS. Jako szybkie przedstawienie się powiem, że jestem od wielu lat fanem Warhamca, niestety czas pozwalał mi na ograniczenie się tylko do czytania książek, jedną z lepszych jakie czytałem i polecam wszystkim to seria Witch Hunter. Ponad to jestem zagorzałym fanem Krachów, dlatego też głównie je będzie można tutaj zobaczyć.