Pozdro

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
It's a wonderful lifeNokimam pisze:Wielkie dzięki za te słowa! Poruszyło mnie to i się dobrze składa, najbliższe 4 tygodnie jestem tylko o pędzlu
Koniec z aero na jakiś czas. Właśnie przyleciałem do Londynu i nie mam z sobą tego potwornego ustrojstwa
Btw. schodzę 2 piętra w dół, idę około 30 kroków i mam GW, potem idę jeszcze 50 i mam 200 metrowy warhammer world... Kocham Anglię
-To nie jest glut, sam drąg jest owinięty szmatką oraz wisi tam jakiś naszyjnik, to nie glutkubencjusz pisze:Na razie to co widać a mi się średnio podoba:
- glut pod ostrzem kosy.
- 3 podbródek z gs wyglądający źle
- układ dłoni. Tak się trzyma drążek gimnastyczny, a nie broń. Nawet kosy się tak nie trzyma.
Reszta ok
O, stary, widać, że nie trzymałeś nigdy kosy.-Tu nie wiem co odp bo mi się wydaje że właśnie tak się kosi no ale...
to sprawi że cały model będzie wyglądać kretyńskoMatis pisze:Ostrze kosy ustaw pionowo i po problemie.
Maluj a nie zajmuj się kosologiąKacpi 1998 pisze:Nawet z takim trzymaniem mi się podoba.
ten gnojek ma ws6 musi wiedzieć jak się macha przeklętą kosąNokimam pisze:Panowie...serio... to jest pieprzony zgniły facet z dziurami w głowie i brzuchem żyjącym swoim własnym życiem. Serio mówicie o jakiejkolwiek realności i o tym jak się trzyma kosę?![]()