Artur Szyndler - Kandydatem na posła

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Adamdo
Chuck Norris

Post autor: Adamdo »

Forum stoi chyba na zagranicznym serwerze więc nie powinno być raczej problemów zbyt wielkich :)

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Dla nas graczy można jednak jeszcze dużo zrobić.
Propozycje?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

Wszyscy narzekają na PiS i na Kaczyńskiego (nie dziwie się) ale jakoś został wybrany i ponoć cieszy się poparciem..
Kto więc za nim głosował i go popiera? Bo nie wiem właśnie :roll:
Mówi się że emeryci na niego głosują -no nie wiem, często słyszę rozmowy starszych ludzi (w skm-ce, w tramwaju, w kolejce w sklepie, na dworzu) którzy też na niego narzekają..

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Paladyn pisze:PS. Po 24 00 ze względu na prawo wyborcze proszę moderatora o zakończenie dyskusji (przynajmniej do czasu wyborów).
Słuszna propozycja. Co prawda forum stoi na serwerze amerykańskim, ale "dla zasady, s...syny" uszanujemy ciszę wyborczą.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Zablokowany