Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Re: Pytania wszelakie ... ;)
Pytam się bo osobiście mnie to drażni że czar nr 5 z bestii dający +3 ataki i siłę targetuje model herosa zgodzę się ale że to nie targetuje jego mounta to już mniej się zgodzę gdyż wyraźnie pisze MODEL ... I dlatego się pytam czy ten czar również działa jak savage beast of horror
Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !
nie bede sie klocil z kims kto ma autorytet ~ Shinem ale nigdy nie zgodze sie z tym ze mount herosa nigdy nie byl ,,modelem" herosa ... to po co mu mount ? powinien zatem hasac obok konia i nie korzystac z jego mova. Ale nie o to mam pytanie. Mam inne z serii pytania za 10p . W JAKIM SKLEPIE MOZNA KUPIC CHIMERE w bardzie nie w gnome nie w rybnickim goblinie tez nie w vanaheimie tez ... oczywiscie nie pytam o mozliwosc MO u Genialnego Wydawcy
Tak na szybko - tutaj: http://jaskiniatrolla.megaserwis.com/chimera-p-372.html
Przepraszam za bardzo prozaiczne pytanie mianowicie ile maja CHARIOTY te zwykle corowe i specjalne impactow ?? k6 czy k6+1 ?? Odnosze sie do strony 86 RB paragraf Impact Hits; Some chariots are equipped with massive scythes and insted have impact hits (k6+1). A w opisie chariotow Obydwu jest wyraznie jak wół, Equipments SCYTHES.
Pozdrawiam wszystkich Kevin
Pozdrawiam wszystkich Kevin
D6+1
Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
na koniec fazy test tafa na jednostkach, które dostawy choć jednego wounda - jak zdasz +1 do regenki, oblejesz d3w nosave
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Warto zaznaczyć że tylko bez armor save'a się to zdajeDurin pisze:na koniec fazy test tafa na jednostkach, które dostawy choć jednego wounda - jak zdasz +1 do regenki, oblejesz d3w nosave
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.abGrolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
Jeżeli gracie na Simple Line of Sight (SLoS), na który gra się na większości turniejów w Polsce i na świecie to jak najbardziej może to robić