jeden cal jest poto żeby nie pomylić sie które regimenty sa w walce i nie ma zasady ze podczas ruchu musisz byc oddalony od regimentu 1", musisz tylko zakończyć ruch 1" od wroga2) nie mozesz przejechac blizej jak 1" od wroga... osobiscie bardzo tego przestrzegam Smile czyli zeby jakis smieciowy fast mogl przejechac pomiedzy 2 regonami to musi byc przerwa conajmniej 3" Smile
1" od regimentów
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
cały czas musisz być 1" od przeciwnika chyba że wchodzisz w combat lub szarżujesz, inaczej zatrzymujesz sie 1" od przeciwnika.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
vocal ja nie twierdze ze tego nie napisałes.. Miedzy innymi potwierdziłem twoje słowa matematycznymi obliczeniami swoją drogą kontynuując je dalej jako ciekawostkę by udowodnić że teoretycznie jest mozliwosc nie zmieszczenia się.. a widziałem czasem sytuacje gdzie szerokosc stołów uzalezniona była od ilosci zgłoszeń.. (to tez w ramach ciekawostki)..przecież napisałem to pare godzin wcześniej...
zeby być prezyzyjnym o 2/3 droższe.. goblin 3 pts.. Orc 5 ptstak.. i są 2.5 raza droższe wiec mniej miejsca zajmą niż 2.5 globlina... czyli sie ich wiecej zmieści...
doskonale wiesz że nie miałem na mysli 46" terenów tylko stoły ktore w teorii miały byc 48";].to tak.. teraz Twoje obawy są uzasadnione Shocked ja z takimi terenami chyba nigdy nie grałem...
stary jesli drazni cie taka zabawa to po prostu olej temat a nie jadem plujesz:).. (mowie to w dobrej wierze nie chce sie klucic)
No taka praca... czasem nie wiadomo za co sie zabrać najpierw a czasem o 1 w nocy piszesz smiechowe (lub drazniące jak na zalaczonym obrazku) wyliczenia matematyczne na temat wojennego młota na forum;]O 1 w nocy?
Pozdrawiam
no dobra, pare nieporozumień, ciężki dzien dziś:)
nie bez powodu 900 napisałem a nie 850 czy 1000...
nie widze sensu w powtarzaniu tego dwa razy po prostu..
zapomniałem że no more gobosy po 2p;] slavom pewnie też podniosą cenę:/ albo potną statsy. ale nie zmienia to faktu ze i tak bardziej ergonomiczne są orki bo za tę samą cene zajmą mniej miejsca:)
nie bez powodu 900 napisałem a nie 850 czy 1000...

zapomniałem że no more gobosy po 2p;] slavom pewnie też podniosą cenę:/ albo potną statsy. ale nie zmienia to faktu ze i tak bardziej ergonomiczne są orki bo za tę samą cene zajmą mniej miejsca:)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria