Temat filmowy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Temat filmowy
dokładnie, zdecydowanie najlepsza część serii
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Oglądał już to ktoś? Warto?

M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Ja nie, ale chłopaki z plakatu przypomnieli mi o tym filmiku. Mi się bardzo podoba do dzisiaj 
Street Fighter: Beginnings End - Thousand

Street Fighter: Beginnings End - Thousand
Ja oglądałem i gorąco polecam. W swojej kategorii absolutny mistrz.Matis pisze:Oglądał już to ktoś? Warto?
Dla fanów SF arcydzieło

- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Udało mi się w końcu pójść na "Powstanie Warszawskie". IMO naprawdę warto go zobaczyć, bez względu na to jak każdy z nas ocenia Powstanie. Do refleksji.Sławol pisze: "Powstanie Warszawskie" czeka u mnie w kolejce póki co.
Lest we forget:

X-Menów nowych polecam. Wizualnie to najlepszy z X-Menów, fabuła też trzyma się kupy.
Nowy Spiderman też jest git. Fajny klimat. To co mi się w nim podoba, to fakt, że pajęczak nie jest taki sztywny, tylko luzacki jak w komiksie czy serialu.
Nowy Spiderman też jest git. Fajny klimat. To co mi się w nim podoba, to fakt, że pajęczak nie jest taki sztywny, tylko luzacki jak w komiksie czy serialu.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
a to przepraszam ;D
Btw, widzę, że kilka dni temu była premiera:
http://www.imdb.com/title/tt2557490/
Trailery świetne
Btw, widzę, że kilka dni temu była premiera:
http://www.imdb.com/title/tt2557490/
Trailery świetne

"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
To ja chyba jakiś inny film oglądałem. Wizualnie dno- sentinele wyglądają jak piecyki zwane kozą z lat 80 tych - fabuła katastrofa - po pierwszym akcie wiedziałem dokładnie jak to się skończy - stary Picard i Palacz ( dla mnie oni zawsze nimi będę ) są już faktycznie za starzy na takie filmy. Właściwie jedna ciekawa scena z moją ukochaną Burzą . No masakra - zerkałem na zegarek kiedy to się skończy. Jak wyszedłem z kina chciało mi się wyć. Już nowy Wilk był słaby z tymi japońskimi robotami ale to jest KATASTROFA . Jestem wielkim fanem x-menów ale ten film dla mnie to szmira . Nie rozumiem dlaczego dostał 8 na filmwebieScimitar pisze:X-Menów nowych polecam. Wizualnie to najlepszy z X-Menów, fabuła też trzyma się kupy.

Bo jest dużo lepszy od Wolverinów i nadaje jakiś sens Pierwszej Klasie? + scena po napisach jest bardzo obiecująca. Dla mnie było mega, sporo zaskoczeń, do pełni szczęscia brakowało mi Gambita 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
nie wiem czy myslimy o tym samym filmie ale jesli tak to chyba chciales powiedziec rosomak a nie wilk.PiotrB pisze:Już nowy Wilk był słaby z tymi japońskimi robotami (...)
sam jeszcze go nie widzialem ale znajomi ktorzy na nim byli mowili, ze jest to dobry film. w sumie to slyszalem same pozytywy o nim. jestes pierwsza osoba ktora wypowiada sie o nowych x-menach negatywnie.Jestem wielkim fanem x-menów ale ten film dla mnie to szmira.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Rozumiem że to do mnie . Chłopcze przecież ty mnie nawet nie znasz. Temat jest filmowy - napisałem dlaczego mi się nie podobają - jeśli ktoś ma inne zdanie niż ty to nie znaczy że jest głupi lub upośledzony. Poza tym ja napisałem czemu mi się nie podobają - a ty napisałeś "dają radę " . Chcesz dyskutować na forum na używaj argumentów a nie stwierdzeń "bo ja tak sądzę i to jest jedyne słuszne".kangur022 pisze:Nowi X-mani dają rade , nie wiem czemu sie niektorzy czepiają , a przede wszystkim jeden forumowicz ,który robi sie na mega znawce i krytyka , juz nie wspomne który to..masakra co za koleś!!